Takaisin ajankohtaisiin
29.12.2022 | Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Saat palvelua edelleen samasta tutusta paikasta Kauniaisista kuin aiemminkin. Sähköpostiosoitteet vaihtuvat vuodenvaihteessa (etunimi.sukunimi@luvn.fi) ja puhelinnumerot vaihtuvat asteittain. Siirtymävaiheen ajan löydät sosiaali- ja terveyspalvelujen tietoja vielä myös Kauniaisten kotisivuilta. Tutustu Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen kotisivuihin www.luvn.fi

Asiakaspalvelu ja vaihde

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen asiakaspalvelu ja vaihde palvelevat 2.1.2023 alkaen numerossa 029 151 2000, arkisin klo 8–16. Tavoitat asiakaspalvelun myös sähköpostilla osoitteessa info@luvn.fi.

Seniori-info

Seniori-info palvelee arkisin klo 9–15 puh. 029 1512 270 ja osoitteessa seniori-info.ita@luvn.fi. Lue lisää palvelusta Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen sivuilta

Asiointipisteet

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen asiointipisteitä löytyy Espoosta ja Kirkkonummelta. Kaupungintalon infopiste ei ole Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen asiointipiste. Lue lisää asiointipisteistä Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen sivuilta.

Palautteen lähettäminen

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen palautepalvelun kautta voit antaa palautetta sosiaali- ja terveystoimen sekä pelastuslaitoksen palveluista luvn.fi-sivuston palautepalvelun kautta.

Päivitetty 9.1.2023