Takaisin tapahtumiin

Ulkoilmaelokuva – Ihmeperhe (2004)

2.9.2022 klo 19.30 22.00

“I never look back, darling! It distracts from the now.” ― Edna Mode

Joskus on kuitenkin hauskaa katsoa takaisin ajassa, varsinkin kun puhutaan hyvistä elokuvista. Perjantaina 2.9.2022 mennään takaisin vuodelle 2004. Silloin julkaistiin suosittu elokuva Ihmeperhe, mitä näytetään illan ulkoilmaelokuvassa.
Kauniaisten nuorisovaltuusto tarjoaa karkkeja illan aikana.

Ulkoilmaelokuvailta järjestää Kauniaisten kulttuuripalvelut ja Kauniaisten nuorisovaltuusto. Limmco Oy Ab näyttää elokuvaa.

Elokuva tiedot:
Ihmeperhe (2004)
117min
K7
Elokuva näytetään englanniksi

Elokuvien Toy Story – leluelämää”, Monsterit Oy” ja Nemoa etsimässä” Oscar®-palkituilta tekijöiltä tulee nyt hulvaton ja vauhdikas animaatioseikkailu, jonka pääosassa ovat supersankarit. Ilu Vaara oli ennen yksi maailman mahtavimmista supersankareista (jonka kaikki tunsivat nimellä Herra Ihme”): Päivästä toiseen hän pelasti henkiä ja taisteli pahaa vastaan. Mutta nyt 15 vuotta myöhemmin Ilu ja hänen vaimonsa (aikanaan kuuluisa supersankari hänkin) ovat vaihtaneet siviiliin ja vetäytyneet viettämään rauhallista esikaupunkielämää kolmen lapsensa kanssa. Tätä nykyä Ilu on kellokortin perässä työskentelevä vakuutustarkastaja, joka taistelee tylsistymistä ja vyötärön paisumista vastaan. Hänellä on jälleen kova hinku toiminnan pariin. Yllättäen siihen tarjoutuu tilaisuus, kun salaperäinen viesti kutsuu hänet kaukaiselle saarelle suorittamaan huippusalaista tehtävää. Pixar Animation Studios venyttää jälleen animaation rajoja tällä tyylikkäällä ja viihdyttävällä elokuvalla. Ohjauksesta vastaa runsaasti kiitosta kerännyt elokuvantekijä Brad Bird (Rautajätti”). WALT DISNEY PICTURES/PIXAR ANIMATION STUDIOS

Turvallisemman tilan periaatteet
Ollaan ystävällisiä toisillemme. Autetaan, jos toinen tarvitsee apua.
Meitä on monenlaisia, ja se on rikkaus. Suhtaudutaan kaikkiin arvostavasti.
Ei tehdä oletuksia esimerkiksi ihmisten sukupuolesta, seksuaalisuudesta, taustasta, kansallisuudesta tai toimintakyvystä. Kunnioitetaan sitä, mitä ihminen kertoo itse itsestään ja miten hän määrittelee itsensä. Jokaisella on oikeus myös yksityisyyteen.
Ei oleteta kaikkien tuntevan, tietävän ja osaavan samoja asioita.
Identiteettejä ja elämäntilanteita on monenlaisia – ei rajata kielenkäytöllä ketään ulos.
Ketään ei kohdella huonosti tai väheksytä henkilökohtaisten ominaisuuksien kuten sukupuolen, iän, ulkonäön, terveydentilan tai taustan perusteella.
Rasistinen sekä homo- ja transfobinen puhe ja käytös on kielletty.

Mitä: Ulkoilmaelokuva – Ihmeperhe (2004)
Milloin: perjantaina 2.9.2022 ovet klo 19.30 ja elokuva alkaa 20.00
Missä: Kauniaisten keskusurheilukenttäBembölentie 5
Maksaa: Ilmainen sisäänpääsy
Kenelle: Kauniaisten nuorisolle

Tapahtuman hinta

Vapaa pääsy

Ikäraja

7

Tapahtuman verkkosivut