Takaisin tapahtumiin

Nuorten pikkujoulut

25.11.2023 klo 16.00 19.00

Nuorten pikkujoulut
Humakin opiskelijat järjestävät yhteistyössä Kauniaisten kaupungin kanssa 25.11. pikkujoulut 4.-6.-luokkalaisille nuorille Klo 16-19 Nuorisotalo Granin klubilla.

Sisätiloissa on luvassa pikkujouludisko, jossa tarjolla on pientä purtavaa sekä vapaaehtoisia haasteita!

Nuorisotalon pihalta löytyvät myös tonttuponit, joten kaikki halukkaat pääsevät talutusratsastukseen hintaan 1€/kierros (käteinen). Tervetulleita ratsastukseen ovat siis myös perheen pienemmät juhlijat!

Ota siis mukaasi lämpimät vaatteet, pientä taskurahaa sekä joulumieltä ja tule viettämään pikkujoulua kanssamme!

Mikä: Nuorisotalolla järjestettävä pikkujoulutapahtuma
Missä: Kauniaisten nuorisotalo Granin Klubilla, Läntinen koulupolku 1-3 3, 02700 Kauniainen
Milloin: Lauantaina 25.11. Klo 16-19
Kenelle: Sisätilojen pikkujoulutapahtuma on tarkoitettu ainoastaan yli 10-vuotiaille, 4-6. luokkalaisille nuorille. Ulkona järjestettävään ponitalutukseen voivat puolestaan osallistua kaikki halukkaat!
Tapahtuman hinta: Nuorisotalossa tapahtuva ohjelma on maksuton. Piha-alueella toteutettava ponitalutus maksaa 1€/kierros.

Loppuvuoden ajan Kauniainen kuhisee tapahtumia, kun HUMAK:in ensimmäisen vuoden kulttuurituottajaopiskelijat järjestävät tapahtumia yhteistyössä Kauniaisten kunnan kanssa. Tapahtumia on tulossa kuusi erilaista kaiken ikäisille, joista ensimmäinen järjestetään jo heti marraskuun alussa.
Luvassa on koirapentujoogaa, peli-ilta ja pikkujouludisko nuorille, konsertti senioreille, sekä tunnelmauintia ja maalaus + viini -ilta.
Tapahtumasarja pyrkii aktivoimaan Kauniaisten asukkaita ennen talvikoomaa.

Tapahtuman hinta

Nuorisotalossa tapahtuva ohjelma on maksuton. Piha-alueella toteutettava ponitalutus maksaa 1€/kierros.

Ikäraja

Sisätilojen pikkujoulutapahtuma on tarkoitettu ainoastaan yli 10-vuotiaille, 4-6. luokkalaisille nuorille. Ulkona järjestettävään ponitalutukseen voivat puolestaan osallistua kaikki halukkaat!