Takaisin tapahtumiin

Lumoava taide

1.3.2023 klo 11.00 30.3.2023 klo 16.00

Lumoava taide taidenäyttely Kauniaisten Galleriassa
1. – 30.3.2023

Eva Luostarinen syntyi Unkarissa, nuorena haaveili keramiikkataiteilijan urasta, mutta opiskeli ekonomiksi. Hän aloitti maalaamisen Suomessa vuonna 2000. Maalaamishalu purkautui kuin tulivuori. Ensimmäisestä siveltimen vedosta lähtien taidemaalaus on vienyt hänet kokonaan. Vuosien varrella hän osallistui monille kursseille. Taideopiskelu sujui hyvien opettajien ja mukavien taideharrastajien innoittamana.

Eva aloitti maalaamisen öljyväreillä, myöhemmin kokeili akryylivärejä ja akvarellitekniikkaa. Vanhojen mestareiden tekniikkaa hän alkoi opetella vuonna 2006. Aihepiiri vaihtui osittain, kukkien ja maisemien lisäksi Eva alkoi myös maalata muotokuvia.

Eva Luostarinen on järjestänyt jo yli 100 näyttelyä Suomessa Helsingistä Sodankylään ja Unkarissa. Jäsenyys: Espoon Art Ry, Kuvataidejärjestöjen Liitto ja Kuvataidetaloyhdistys Suna Ry. Teoksia on Porin kaupunginkirjastossa, Korson Kirkko Seurakuntakeskuksessa, Unkarin Suomen Suurlähetystössä ja yksityiskokoelmissa.

Kauniaisten näyttelyssä taulut esittävät maalaus tyyliä renessanssista nykytaiteeseen. Jos olet kiinnostunut tauluista, ota yhteys eva.luostarinen@pp.inet.fi.

Eva Luostarisen kotisivu

Mitä: Lumoava taide taidenäyttely
Missä: Kauniaisten Galleria, Thurmaninaukio 6
Milloin: 1.- 30.13.2023
ma, to 11 – 19
ti, ke, pe 11 – 18
la 10 – 15

Galleria on ilmainen, ikärajaton ja saavutettava.
Gallerian toiminnasta vastaa Kauniaisten kulttuuripalvelut.

Lumoava taide. förtrollande konst. Eva Luostarisen näyttely. Kauniaisten kirjaston Galleria. 02.3 - 30.3.2023.

Tapahtuman hinta

Vapaa pääsy

Ikäraja

Ikärajaton tapahtuma

Tapahtuman verkkosivut

Lisätietoja antaa

Gisela Montonen

Kulttuuri- ja viestintäsuunnittelija
Organisaatio
Sivistystoimi