Tervetuloa virtuaalikierrokselle!

Esteettömyys

Lisätietoja kirjaston esteettömyydesta löydät Helmet-palvelusivustolta.

Kokoushuone

Kirjastossa on varattava kokoushuone pienryhmille. Huoneeseen mahtuu n. 10 henkilöä istumaan. Esim. yhdistykset sekä yleishyödylliset toimijat voivat varata huoneen käyttöönsä. Varaa huone numerosta 050 411 6504 tai sähköpostitse: kirjasto@kauniainen.fi.

Satuhuone

Satuhuoneen löydät kirjaston lastenosastolta. Huoneessa voi leikkiä ja lukea yhdessä sekä osallistua kirjaston satutunteihin.

Digitointipiste

Voit digitoida VHS-kasetteja DVD-levylle kirjaston digitointipisteellä. Varaa aika etukäteen, ja kerro tarvitsetko opastusta laitteen käyttöön. Digitointi vie yhtä paljon aikaa kuin nauhan katselu. Käytettävissä on myös adapteri VHS-C -kaseteille.

Järjestä oma näyttely

Kirjastossa on näyttelyseinä ja vitriini, jonka voi varata kuukaudeksi kerrallaan. Näyttelyn järjestäminen on ilmaista.

Järjestä oma tapahtuma

Haluaisitko järjestää kirjasi julkistamistilaisuuden kirjastossa tai pitää luennon osaamisalueestasi? Kirjasto toimii myös asukkaiden yhteisenä julkisena tilana, jossa on mahdollista järjestää kaikille avointa ilmaistoimintaa. Teemme mielellämme yhteistyötä eri tahojen kanssa. Ota yhteyttä, niin mietitään asiaa yhdessä.

Opiskele

Opintolukusali on hiljaista opiskelua varten. Otathan muut asiakkaat huomioon ja vältät salissa puhumista ja syömistä.

Lukusali saattaa olla tilapäisesti varattu kirjaston omille tapahtumille. Varatut ajat voi tarkistaa alla olevasta kalenterista: