Digituki

Jos haluat rauhassa käydä läpi tietokoneeseen tai älylaitteisiin liittyviä ongelmia, tai oppia paremmaksi käyttäjäksi, voit varata ajan kirjaston henkilökohtaiseen digitukeen. Kirjaston työntekijä vastaa kysymyksiin ja selvittää kanssasi ongelmakohtia.

Opetamme myös uuden Maisa-verkkosivun ja -sovelluksen käyttöä. Maisassa voit hoitaa sosiaali- ja terveysasioita missä ja milloin vain.

Voit varata tunnin ajan arkipäivälle. Varaus tehdään kirjaston tiskillä tai soittamalla numeroon 050 411 6504.

Seniorinetti

Vastaamme seniorien kysymyksiin tietokoneesta ja internetistä Seniorinetti-ryhmässä. Osallistua voi kerran tai vaikka joka kerta. Ei ennakkoilmoittautumista.

Joka toinen torstai klo 13-15, tarkat päivämäärät löytyvät Helmet.fi-sivustolta.

Kotipalvelu

Kirjaston kotipalvelu on tarkoitettu niille kauniaislaisille, jotka eivät vamman, sairauden tai korkean iän vuoksi voi asioida kirjastossa. Kotipalvelun asiakkaille toimitetaan kerran kuussa toivomansa kirjat kotiin. Samalla palautetaan luetut kirjat.

Kauniaislaiset vanhainkodit ja vastaavat hoitolaitokset voivat saada käyttöönsä kirjakärryn pidemmäksi aikaa.

Kotipalvelu on maksutonta. Soita 050 411 6514, niin kerromme lisää.

Päiväkodit ja koulut

Päiväkotiryhmät ja koulut voivat sopia kirjaston kanssa räätälöidystä yhteistyöstä. Tarjoamme mm. kirjavinkkauksia, satutunteja, käyttäjäkoulutusta ja aineistovalikoimia.

Yhteyshenkilö: Tuula Björnman, tuula.bjornman@kauniainen.fi

Tapahtumat

Kirjasto on Granin oma kulttuuritalo. Kattavasta tapahtumaohjelmasta löytyy kirjailijailtoja, luentoja, lukupiirejä, konsertteja, teatteria ja paljon muuta. Ja mitä parasta: osallistuminen on aina ilmaista. Lue lisää tulevista tapahtumista: Helmet.fi.

Ilmastoinfo: kirjasto on sitoutunut Kauniaisten kaupungin ilmastotavoitteisiin, joissa Kauniainen on hiilineutraali vuonna 2035. Ilmastotavoitteet näkyvät mm. kirjaston tapahtumaohjelmassa ilmastoon liittyvinä tapahtumina.

Muut palvelut

Kattava lista kirjaston palveluista ja laitteista löytyy Helmet.fi-sivustolta.