Päiväkodit ja koulut

Ota yhteyttä: kirjasto.lapset@kauniainen.fi tai 040 6500 731.

Ryhmät ja luokat voivat hankkia oman kirjastokortin

Varhaiskasvatus

  • Satutunnit
  • Kirjapaketti toiveiden mukaan
  • Ehdota yhteistyötä

Kirjasto järjestää vuoden aikana erilaisia tapahtumia, joista ilmoitamme erikseen.

Koulut

  • Kirjavinkkaukset
  • Kirjapaketti toiveiden mukaan
  • Kirjaston käytön tai tiedonhaun opastus

Varaa satutunti

Nyt voit itse päättää, mihin aikaan kirjaston satutunnit pidetään. Voit varata satutunnin pienryhmille (vähintään 2 lasta) aamu- tai iltapäivälle arkisin.

Varaus tehdään vähintään 2 viikkoa etukäteen kirjaston asiakaspalvelussa tai sähköpostite: kirjasto.lapset@kauniainen.fi.

Digituki

Tietotekniikkaopastusta senioreille

Enter ry ja Kauniaisten vapaaehtoiset seniorit antavat henkilökohtaista vertaisopastusta tietotekniikka-asioissa.

Vastaanotto kirjastossa joka toinen torstai klo 13 – 15 ilman ajanvarausta. Ota mukaan omat laitteesi sekä tarvittavat tunnukset ja salasanat. Tarkat päivämäärät löytyvät Helmet.fi-sivustolta.

Digituki ajanvarauksella

Haluatko käydä rauhassa läpi tietokoneeseen tai älylaitteisiin liittyviä ongelmia? Varaa tunnin mittainen digitukiopastus kirjaston asiakaspalvelussa tai soittamalla numeroon 050 411 6504. Digitukea on tarjolla arkisin ja opastajana toimii kirjaston työntekijä.

Kotipalvelu

Kirjaston kotipalvelu on tarkoitettu niille kauniaislaisille, jotka eivät vamman, sairauden tai korkean iän vuoksi voi asioida kirjastossa. Kotipalvelun asiakkaille toimitetaan kerran kuussa toivomansa kirjat kotiin. Samalla palautetaan luetut kirjat.

Kauniaislaiset vanhainkodit ja vastaavat hoitolaitokset voivat saada käyttöönsä kirjakärryn pidemmäksi aikaa.

Kotipalvelu on maksutonta. Soita 050 411 6504, niin kerromme lisää.

Lukupiiri

Lukupiiri kokoontuu kirjastossa tiistaisin kerran kuussa ja keskustelee kirjoista. Luemme sekä ajankohtaisia kirjoja että kirjallisuuden klassikoita. Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut: kirjasto@kauniainen.fi.

Tapahtumat

Kirjasto on Granin oma kulttuuritalo. Kattavasta tapahtumaohjelmasta löytyy kirjailijailtoja, luentoja, lukupiirejä, konsertteja, teatteria ja paljon muuta. Ja mitä parasta: osallistuminen on aina ilmaista. Lue lisää tulevista tapahtumista: Helmet.fi.

Muut palvelut

Kattava lista kirjaston palveluista ja laitteista löytyy Helmet.fi-sivustolta.