Henkilökohtaista palvelua

Digituki

Haluatko käydä rauhassa läpi tietokoneeseen tai älylaitteisiin liittyviä ongelmia, saada vastauksia kysymyksiisi tai oppia paremmaksi käyttäjäksi? 

Opetamme myös Maisa-verkkosivun ja -sovelluksen käyttöä. Maisassa voit hoitaa sosiaali- ja terveysasioita missä ja milloin vain. Jos olet tulossa Maisa-opastukseen, muista ottaa pankkitunnukset mukaan.

Digitukipäivystys: Tarjoamme henkilökohtaista maksutonta digitukea kirjastossa keskiviikkoisin klo 15-16 ilman ajanvarausta. Vastaanotto sijaitsee kirjaston taidegalleriassa. Tervetuloa!

Voit myös varata ajan johonkin muuhun ajankohtaan. Kirjaston työntekijä vastaa kysymyksiin ja selvittää kanssasi ongelmakohtia. Voit varata tunnin ajan arkipäivälle. Varaus tehdään kirjaston tiskillä tai soittamalla numeroon 050 411 6504.

Nopeissa ja yksinkertaisissa digihaasteissa voit kysyä apua sähköpostitse: julian.seppanen@kauniainen.fi.

Kotipalvelu

Kirjaston kotipalvelu on tarkoitettu niille kauniaislaisille, jotka eivät vamman, sairauden tai korkean iän vuoksi voi asioida kirjastossa. Kotipalvelun asiakkaille toimitetaan kerran kuussa toivomansa kirjat kotiin. Samalla palautetaan luetut kirjat.

Kauniaislaiset vanhainkodit ja vastaavat hoitolaitokset voivat saada käyttöönsä kirjakärryn pidemmäksi aikaa.

Kotipalvelu on maksutonta. Soita 050 411 6514, niin kerromme lisää.

Pienryhmät

Seniorinetti

Enter ry ja Kauniaisten vapaaehtoiset seniorit antavat henkilökohtaista ja maksutonta vertaisopastusta kirjaston Seniorinetti-ryhmässä.

Ota mukaan omat laitteesi sekä tarvittavat tunnukset ja salasanat!

Ei ennakkoilmoittautumista tai ajanvarausta.

Joka toinen torstai klo 13-15, tarkat päivämäärät löytyvät Helmet.fi-sivustolta.

Lukupiiri

Lukupiiri kokoontuu kirjastossa tiistaisin kerran kuussa ja keskustelee kirjoista. Luemme sekä ajankohtaisia kirjoja että kirjallisuuden klassikoita. Ota yhteyttä jos olet kiinnostunut: kirjasto@kauniainen.fi.

Päiväkodit ja koulut

Päiväkotiryhmät ja koulut voivat sopia kirjaston kanssa räätälöidystä yhteistyöstä. Tarjoamme mm. kirjavinkkauksia, satutunteja, käyttäjäkoulutusta ja aineistovalikoimia.

Yhteyshenkilö: Tuula Björnman, tuula.bjornman@kauniainen.fi

Tapahtumat

Kirjasto on Granin oma kulttuuritalo. Kattavasta tapahtumaohjelmasta löytyy kirjailijailtoja, luentoja, lukupiirejä, konsertteja, teatteria ja paljon muuta. Ja mitä parasta: osallistuminen on aina ilmaista. Lue lisää tulevista tapahtumista: Helmet.fi.

Ilmastoinfo: kirjasto on sitoutunut Kauniaisten kaupungin ilmastotavoitteisiin, joissa Kauniainen on hiilineutraali vuonna 2035. Ilmastotavoitteet näkyvät mm. kirjaston tapahtumaohjelmassa ilmastoon liittyvinä tapahtumina.

Muut palvelut

Kattava lista kirjaston palveluista ja laitteista löytyy Helmet.fi-sivustolta.