Harrastuslukujärjestys

Kerhot alkavat syyskuussa 2023 viikolla 36 eli maanantaista 4.9.2023 alkaen! Ilmoittautuminen avautuu ke 23.8. klo 8.00.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kerhoihin tapahtuu pääosin painamalla linkkiä. Sivulle avautuu ilmoittautumislomake. Ilmoittautuminen on jatkuvasti auki. Ilmoittautumisjärjestelmässä on jonotussysteemi. Osaan kerhoista ilmoittautuminen tapahtuu ilmoittautumalla suoraan kerhon vetäjälle Wilmassa tai muuten koulussa. Lue kerhokuvauksesta, jos ilmoittautuminen tapahtuu suoraan kerhon vetäjälle.

Maanantain kerhot

Festivo-kuoron tavoitteena on innostaa lapsia laulamaan ja kannustaa heitä yhteismusisointiin. Lisäksi tarkoituksena on harjoitella lauluohjelmistoa ja niiden esittämistä lukuvuoden aikana tapahtuvia tilaisuuksia varten, festivo tarkoittaakin esiintymistä juhlavasti.

Festivon lauluohjelmistossa pyritään monipuolisuuteen ja tavoitteena on vähitellen kehittyä stemmalaulua kohti. Toiminnassa huomioidaan oppilaiden toiveet ja sitä toteutetaan myös leikinomaisin harjoituksin. 

Festivoon voivat osallistua kaikki halukkaat 1.-2.-luokkalaiset, eikä sinne järjestetä pääsykokeita. Oppilailta edellytetään sitoutumista kuoron toimintaan vähintään lukukauden ajaksi. Kuoroa johtavat Ossi Dahl ja Marjo Koskimäki. 

Kuoroon ilmoittaudutaan lähettämällä Wilma-viesti opettaja Marjo Koskimäelle tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen marjo.koskimaki@kauniainen.fi. Ilmoittautumisia pyydetään perjantaihin 1.9.2023 mennessä. 

Eläinkerhossa kaikkien yhteinen kiinnostuksenkohde on eläimet. Kerhossa tehdään retkiä lähialueiden eläinkohteisiin, kuten Glimsiin laidunvierailulle
tai Gallträskiin bongaamaan ja ruokkimaan lintuja. Kerhossa vietetään aikaa
luonnossa liikkuen ja leikkien, askarrellaan eläinteemaisesti ja tutustutaan uusiin kavereihin. Sisältöä suunnitellaan myös yhdessä kerholaisten kanssa. Lisäksi kerhon tavoitteena on ylläpitää/lisätä lasten kiinnostusta ja arvostusta eläimiä kohtaan ja oppia paljon uutta ja kiinnostavaa.

Kerho on peruttu.

Tässä GrIFK:n eri jaostojen yhdessä järjestämässä kerhossa pääset kokeilemaan eri lajeja! Mukana jalkapallo, käsipallo, salibandy ja jääkiekko. Kun kerholainen on kokeillut kutakin lajia, hänellä on mahdollisuus valita, mihin niistä haluaa kerhossa keskittyä. Ensimmäisen kuukauden ajan kerholaiset haetaan koululta ja kävelytetään hallille. Kerho on kaksikielinen.

Tässä GrIFK:n eri jaostojen yhdessä järjestämässä kerhossa pääset kokeilemaan eri lajeja! Mukana jalkapallo, käsipallo, salibandy ja jääkiekko. Kun kerholainen on kokeillut kutakin lajia, hänellä on mahdollisuus valita, mihin niistä haluaa kerhossa keskittyä. Kerho on kaksikielinen.

Kutosille suunnattu seikkailu! Tule mukaan tutkimaan Kasavuoren koulun mystisiä tiloja leikkien ja hauskanpidon kautta. Ilmoittautuminen suoraan Kasavuoren koulunuorisotyöntekijälle, Sakelle, kasvotusten koululla, puhelimitse numerosta 040 190 2668 tai Instagramin kautta @ohjaajasakke!

Tiistain kerhot

Ohjelmointia, robotiikkaa, 3D tulostusta, VR-kokeiluja, tarrojen ja tekstiilien painatusta, pelaamista ja pelien tekemistä, yms. Opit perusteet kaikista aihealueista ja voit keskittyä tiettyyn aiheeseen oman kiinnostuksesi mukaan. Tule mukaan oppimaan uutta! Tässä kerhossa et tarvitse ennakkotaitoja.

Ohjelmointia, robotiikkaa, 3D tulostusta, VR-kokeiluja, tarrojen ja tekstiilien painatusta, pelaamista ja pelien tekemistä, yms. Opit perusteet kaikista aihealueista (tai ehkä osaatkin ne jo) ja voit keskittyä tiettyyn aiheeseen oman kiinnostuksesi mukaan ja syventää osaamistasi taitavien ohjaajien kanssa.

Keskiviikon kerhot

Harrasteryhmä on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan erilaisia pallopelejä kerran viikossa. Kerho on matalan kynnyksen kerho, johon osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta palloilusta. Kerhon pääpaino on liikunnan nauttimisessa ilon ja osallistumisen kautta sekä tietenkin pelaamisessa. Kerho on kaksikielinen.

Harrasteryhmä on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan salibandya tai harrastamaan lajia kerran viikossa. Kerho on matalan kynnyksen kerho, johon osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta lajista. Kerhon pääpaino on liikunnan nauttimisessa ilon ja osallistumisen kautta sekä tietenkin pelaamisessa.

Kokkikerhossa tehdään yhdessä monipuolisesti oppilaiden toiveruokia sekä eri kulttuurien ja teemapäivien mukaisia ruokia. Ruuanlaitto on sosiaalinen tapahtuma, jossa harjoitellaan kokkaamisen lisäksi ryhmän jäsenenä toimista. Lopuksi päästään yhdessä maistelemaan itse tehtyjä herkkuja ja innostutaan toivottavasti ruuanlaittoon myös kotona.
Kokkikerho kokoontuu Kasavuoren koulun kotitalousluokassa.

Kerho on peruttu. 

Torstain kerhot

Loikkakopla on mobiilipeli, jonka avulla järjestetään parkourkerho liikuntasalissa koulun perusliikuntavälineillä. Oppilaalla voi olla kerhossa mukana oma mobiililaite, mutta se ei ole edellytys kerhoon osallistumiseen. Keskeistä on, että lapsi pääsee liikkumaan ja haastamaan itseään omien kykyjensä puitteissa. Lapsi innostuu toivottavasti käyttämään opittuja taitoja myös kotikulmien tarjoamassa harjoitusympäristössä!

Loikkakopla on mobiilipeli, jonka avulla järjestetään parkourkerho liikuntasalissa koulun perusliikuntavälineillä. Oppilaalla voi olla kerhossa mukana oma mobiililaite, mutta se ei ole edellytys kerhoon osallistumiseen. Keskeistä on, että lapsi pääsee liikkumaan ja haastamaan itseään omien kykyjensä puitteissa. Lapsi innostuu toivottavasti käyttämään opittuja taitoja myös kotikulmien tarjoamassa harjoitusympäristössä!

Tanssia alakoululaisille Janen ohjauksessa, aikaisempaa tanssitaustaa ei tarvita! Kerho kokoontuu uimahallin Hyvän Olon ryhmäliikuntasalissa. Kerho on kaksikielinen.

Perjantain kerhot

Opetellaan yhdessä lautapelaamista, pelin filosofiaa, peliin liittyviä todennäköisyyksiä, yhteistyötaitoja ja strategioita.

Lautapelikerhoon ilmoittaudutaan lähettämällä Wilma-viesti opettaja Pietari Syväjärvelle.

Tässä kerhossa pääset harjoittelemaan supermonipuolisesti sekä alppihiihdon lajitaitoja että koko kehon voimaa ja ketteryyttä GrIFK Alpinen ohjauksessa. Talvikaudella kerhossa ollaan suksien päällä ja lumettomalla kaudella ohjelmassa on muun muassa taitoratoja, parkouria ja yhdessä ratkottavia seikkailuhaasteita kaiken tasoisille liikkujille. Voit olla harrastanut alppihiihtoa aikaisemmin tai sitten aivan aloittelija. Kerhosta saat sopivat lasketteluvarusteet, eli mitään muita välineitä et tarvitse mukaan kuin mukavat liikuntavaatteet. Kerho on kaksikielinen.

Käsityökerhossa valmistetaan pieniä puutöitä oppilaan omien ajatusten, toiveiden ja suunnitelmien mukaan.

Käsityökerhossa valmistetaan pieniä puutöitä oppilaan omien ajatusten, toiveiden ja suunnitelmien mukaan.

Huom. Tässä kerhossa oli paljon tilaa, joten myös kolmoset ja neloset voivat tulla tähän mukaan.