Ilmoittautuminen ja kurssimaksut

Ilmoittautuminen on sitova ja edellyttää kurssimaksun maksamista. Kurssimaksun voi maksaa Internet-ilmoittautumisen yhteydessä.

Maksettua kurssimaksua ei palauteta. Lähetämme laskun kotiin kurssimaksusta aikaisintaan ensimmäisen kurssipäivän jälkeen. Lyhytkurssit saatetaan laskuttaa jo ennen kurssin alkua.

Kurssin voi myös maksaa ePassilla tai Smartum -saldolla Internet-ilmoittautumisen yhteydessä. Kansliassa voi maksaa SmartumPay -sovelluksella.

Kun ilmoittaudut syksyn yli 7 opetuskertaa kestävälle kurssille, ilmoittaudut automaattisesti myös kevään vastaavalle kurssille. Mikäli et halua osallistua keväällä, ilmoita siitä toimistoon viimeistään viikko ennen kurssin alkua.

Ilmoittautumisen peruminen

Ilmoittautumisen peruminen tehdään kansliaan puh. 050 411 6404, tai sähköpostilla petra@kauniainen.fi, ei opettajalle.

Perumiset viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Sen jälkeen laskutetaan koko kurssimaksu.

Alennettu kurssimaksu

Työttömät, omaishoitajat, työkyvyttömyyseläkkellä olevat ja pakolaiset saavat 50 %:n alennuksen esittämällä todistuksen tilanteestaan kansliassa viimeistään kurssin alkamispäivänä. Tämän jälkeen todistus ei enää oikeuta alennukseen. Tilanne on todistettava jokaisen lukukauden alussa.

Omaishoitajat, joilla on voimassa oleva sopimus Kauniaisten kaupungin kanssa, voivat osallistua ryhmäliikuntaan ilmaiseksi.

Kauniaislaisessa oppilaitoksessa opiskelevalle myönnetään 50 %:n alennus, mikäli kurssi hyväksilasketaan opintosuorituksena oppilaitoksessa.

Maksulliset suomen ja ruotsin kielen kurssit ovat ilmaisia mikäli kurssi on opiskelijan kotouttamissuunnitelmassa.

Alennusta ei myönnetä kertamaksuista eikä omakustannekursseista = (M/U) eikä ruokakursseista.

Kaikukortti

Kaikukortilla voi osallistua maksutta Kauniaisten kansalaisopiston normaalikurssitarjontaan, ei M/U- tai ruokakursseihin.  Kaikukortti on tarkoitettu henkilöille, jotka eivät tiukan taloudellisen tilanteensa vuoksi muuten voisi käyttää kansalaisopiston palveluja. Kaupungin sosiaalipalvelut, nuorisopalvelut ja Grani Lähiapu jakavat kortteja asiakkailleen harkintansa mukaan. Kaikukortin haltijan tulee käydä näyttämässä henkilökohtainen Kaikukortti opiston kansliassa ennen kurssin alkamista.

Lisätietoa sosiaalitoimistosta p. 050 411 4918.