Takaisin ajankohtaisiin
7.2.2022

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt 7.2.2022 päätöksen, jolla Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueen kokoontumisrajoituksia kevennetään heti huomisesta eli tiistaista 8.2. alkaen. Kokoontumisrajoitukset koskevat sisätiloissa järjestettäviä yleisötilaisuuksia.

Uuden päätöksen mukaan sisällä voi järjestää 51–500 henkilön tilaisuuksia, jos osallistujamäärä on enintään 50 % tilaisuuden enimmäisosallistujamäärästä kyseisessä tilassa. Enintään 50 henkilön yleisötilaisuuksia voi järjestää ilman tilan kapasiteettiin nähden suhteellista osallistujamäärää. Uuden päätöksen myötä yleisöllä ei tarvitse enää olla istumapaikkoja tilaisuuksissa. Ulkona järjestettävien tilaisuuksien osallistujamäärää ei ole tähänkään asti rajoitettu aluehallintoviraston päätöksillä.

8.2.2022 voimaan tulevat kokoontumisrajoitukset ovat Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin uusimman esityksen mukaisia.

Lue koko tiedote aluehallintoviraston sivuilta:
Uudenmaan kokoontumisrajoitukset kevenevät tiistaina 8.2. – enintään 500 henkilön tilaisuudet mahdollisia sisätiloissa 50 % täyttöasteella | Aluehallintovirasto/Regionförvaltningsverket (sttinfo.fi)