Takaisin ajankohtaisiin
21.6.2023 | Varhaiskasvatus ja koulutus

Kutsuimme kaikki Kauniaisten alle kouluikäiset lapset mukaan piirustuskilpailuun, jonka teemana oli strategiasta tuttu G-orava sekä varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen kantava ajatus, ”vahvat juuret, kantavat siivet”.

Yli 50 lasta osallistui kilpailuun, ja heidän piirustuksissaan Grani-orava seikkailee monissa eri paikoissa. Haluamme kiittää kaikkia osallistujia upeista, värikkäistä ja mielikuvituksellisista piirustuksista!

Päiväkotiryhmät pääsivät ihailemaan ja äänestämään kisaan osallistuneita teoksia kaupungintalon aulassa tiistaina. Kiitos kaikille kävijöille ja äänestäjille!

Ja voittaja on …

Kilpailu oli äärimmäisen tasaväkinen ja tiukka, mutta voittajaksi äänestettiin alla oleva piirustus, jonka Leonid on piirtänyt – Onnittelut!

Voittajateos pääsee koristamaan Kauniaisten kaupungin kunnallisen esiopetussuunnitelman kantta, ja voittaja saa myös palkinnoksi kaksi Linnanmäen hupiranneketta.

7-vuotias Leonid on ahkera piirtäjä, ja kilpailuteoksensa hän piirsi perheen lomamatkalla Kroatiassa. Upeassa voittajateoksessa Grani-orava ajaa sinistä autoa hienossa ja aurinkoisessa maisemassa. Piirustuksessa näkyykin isoja vuoria, joten ehkäpä Grani-orava seikkaileekin jossain Kroatian vuoriston lähistöllä? Mahdollisesti piirustuksen mielikuvituksellisuus, seikkailuhenkisyys ja värikkyys johti siihen, että piirustus sai eniten ääniä ja voitti koko kilpailun!

Piirustuskilpailun voittaja: Leonid.

Lisäksi kolme kilpailuun osallistunutta teosta palkittiin kirjapalkinnolla. Kirjapalkinnon voitti alla olevat piirustukset, tekijöinä Benjamin, Dorian ja Ellen. Onnittelut kaikille voittajille!

Kirjapalkinnon voittajat: Benjamin, Dorian ja Ellen (oikealla).

Teokset ovat nähtävillä kaupungintalon aulassa 30.6. asti. Juhannuksen jälkeen kaupungintalo on auki ma–pe klo 8–15.45, sekä ti–to myös 17–19.30. Tervetuloa ihailemaan lasten upeita piirustuksia!