Takaisin ajankohtaisiin
28.8.2023 | Kuntatekniikka

Kauniaisten kaupunki myy tarjousten perusteella vanhan purkukohteen yhteydessä olevan hirsirunkoisen vajan. Vaja on toiminut aiemmin päärakennuksen pesutupana ja päärakennuksen toimiessa varhaiskasvatuksen käytössä päiväkodin varastorakennuksena. Vajassa ei ole taloteknisiä järjestelmiä.

Kohde esitellään kiertonet.fi sivustolla:
https://kiertonet.fi/huutokaupat/hirsirunkoinen-pihavaja-30m50m-138996

Vajan ulkomitat ovat noin 3,0 m * 5,0 m.

Ostaja vastaa vajan purku- ja siirtokustannuksista kokonaisuudessaan. Hirsirunko, vajan muut puuosat ja edessä olevat portaat, peltinen vesikatto ja muut yläpohjarakenteet puretaan ostajan kustannuksella. Maanvarainen laatta ja tiilimuurattu hormi/-palomuuri voi jäädä paikoilleen.

Valintaperuste on korkein tarjottu hinta.

Huutokaupan tyyppi
Myyjällä on oikeus hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Ehdot
Huutokauppaan osallistuminen ilman ostoaikomusta on kielletty.

Kohde myydään siinä kunnossa kuin se ostohetkellä on, eikä sillä ole takuuta.

Ostaja vastaa kohteen turvallisesta irrotuksesta, siirrosta, pakkauksesta ja poiskuljetuksesta sekä niihin liittyvistä kustannuksista.

Noudettava erikseen sovittavan aikataulun mukaisesti, kun tarjous hyväksytty. Noutamatta jäänyt tavara siirtyy takaisin myyjän omistukseen eikä maksettua kauppahintaa palauteta.

Myyjällä on oikeus hylätä kaikki saadut tarjoukset. Ehdollisia ja/tai osatarjouksia ei hyväksytä.

Tuote myydään käytettynä ja Ostaja tiedostaa sen riskin, joka liittyy käytetyn tavaran kauppaan. Tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä ei vastaa siitä soveltuuko tuote Ostajan käyttötarkoitukseen. Myyjä ei vastaa mahdollisista myöhemmin ilmenneistä vaurioista tai virheistä.

Näyttö
Ei näyttöä. Kohteeseen voi tutustua omatoimisesti. Kohteeseen käynti viereisen terveysaseman (os. Asematie 19) alaparkkipaikan kautta.

Noutaminen
Nouto erikseen sovittavan aikataulun mukaisesti.

Tavaran ID: 138996
Myyjä: Kauniaisten kaupunki

Yhteyshenkilö
Keijo Fonselius
p. +35850 553 5179
keijo.fonselius@kauniainen.fi