Takaisin ajankohtaisiin
26.4.2023 | Liikunta
Kuvassa on valkoinen pöytä jossa on donitseja ja diploomi voi hyvin kampanjalle, yleishallinto. Kuvassa on värikkäitä ilmapalloja.

”Oletko muistanut täyttää eiliset askeleesi?” kuului kaupungintalon käytävillä. Maaliskuun aikana koko kaupungin henkilökunta osallistui Voi hyvin -kampanjaan, jonka tavoitteena oli luoda liikunnan iloa ja parantaa henkilökunnan hyvinvointia.

Kannustaaksemme henkilökuntaa osallistumaan Voi hyvin -kampanjaan, he saivat käyttää yhden työtunnin viikossa omaan hyvinvointiin. Kampanja edisti hyvinvointia niin työpäivän aikana kuin vapaa-ajalla. Henkilökunta jakoi vinkkejä ja kertoi tekemisistään, aina hiihdosta meditaatiolistoihin asti.

Koko henkilökunnan askeleiden kokonaismäärä maaliskuussa oli 15 797 279. Voi hyvin-kampanja sai paljon kiitosta ja monet valitsivat kävellä töihin sen sijaan että olisivat ajaneet autolla tai käyttäneet julkista liikennettä. Monet huomasivat, että heillä oli enemmän energiaa ja että arki piristyi taukojumpan avulla. Kampanjalle esitettiin myös toiveita jatkumisesta.

Miksi kampanja oli niin suosittu? Yksi syy saattoi olla kevytmielinen kilpailu toimialojen kesken. Voittaja julkaistiin kaupungintalolla tiistaina 25.4. ilmapallojen ja donitsien kera. Kampanjan voittaja oli yleishallinto, isot onnittelut heille!