Takaisin ajankohtaisiin
24.5.2022 | Kansalaisopisto

Kauniaisten kansalaisopiston kurssitarjonta jatkuu kesä-ja heinäkuussa etäkursseilla.  Osa kursseista käynnistyy jo 30.5. joten ilmoittauduthan pikaisesti niin saamme vaadittavan osallistujamäärän (vähintään 7 henkilöä) kursseille jotta kurssit toteutuvat.

Useimmat kurssit ohjataan Zoom -sovelluksen kautta. Tarvitset tietokoneen, tabletin tai puhelimen internet -yhteydellä jotta voit osallistua tunnille. Opettaja lähettää sinulle sähköpostitse hyvissä ajoin ennen tunnin alkua ohjeet ja linkin jota klikkaamalla pääset osallistumaan tunnille. Osallistuminen edellyttää, että olet ilmoittanut sähköpostiosoitteesi ilmoittautumisen yhteydessä.

Kaikki kesän kurssit löytyvät Kansalaisopiston Hellewi ilmoittautumisjärjestelmästä:

Yllä olevassa osoitteessa voit ilmoittautua ja täältä löytyvät myös ajantasaiset kurssitiedot ja kurssisisällöt. Voit ilmoittautua myös puhelimitse toimiston aukioloaikoina ma-to 9-15 puh. 050-4116404, 050-5556252, 050-4116385.

Kaikki etäkurssit löytyvät helposti kirjoittamalla ilmoittautumisjärjestelmän etusivulla kohtaan Hae kursseja – online ja painamalla sitten hae näppäintä.