Takaisin ajankohtaisiin
20.2.2024 | Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen Seniori-infon neuvonnan yhtenäistämisen projektin tuotoksena on syntynyt painettu Ikääntyneiden palveluopas. Hyvinvointialueen ikääntyneet ovat toivoneet painettua opasta hyvinvointialueen alkuvaiheista alkaen.

Opas on suunniteltu palvelemaan niitä hyvinvointialueen ikääntyneitä asukkaita, joilla ei ole mahdollisuutta löytää sujuvasti tietoa hyvinvointialueen luvn.fi-verkkosivujen kautta. Oppaaseen on koottu tietoa hyvinvointialueen palveluista. Mukana on myös lyhyelti tietoa muista ikääntyneitä koskevista palveluista, esimerkiksi Kelan tuista. 

Opas on julkaistu suomeksi ja ruotsiksi ja se on jaeltu paikkakuntien asiointipisteisiin, palvelupisteisiin, terveysasemille ja kirjastoihin. Kauniaisissa opas löytyy kirjastolta, kaupungintalolta ja terveysasemalta.

Mikäli tarvitut tiedot eivät löydy Ikääntyneiden palveluoppaasta, eivätkä hyvinvointialueen verkkosivuilta, kannattaa olla yhteydessä Seniori-infoon. Seniori-infon neuvonta palvelee koko hyvinvointialueen ikääntyneitä ja heidän läheisiään:
puh. 029 151 2270 (avoinna arkisin klo 9–15) & seniori-info@luvn.fi