Takaisin ajankohtaisiin
5.4.2024 | Ympäristö

Taloyhtiöiden tueksi on keväällä luvassa useita maksuttomia koulutuksia, tapahtumia ja keskustelutilaisuuksia. Alta löydät listauksen Ilmastoinfon, Helsingin taloyhtiöiden energianeuvonnan ja kaupunkien järjestämistä tilaisuuksista.

16.4: Pientalon sähköilta -webinaari

Sähkön hinta on kestopuheenaihe ja myös jatkuva päänvaiva monille pientaloasukkaille. Miten sähkön myynti- ja siirtohinnat muodostuvat, miten hintojen arvioidaan kehittyvän tulevaisuudessa, millainen sähkösopimus olisi järkevä juuri nyt, miten sähköä voisi helpoilla toimia säästää tai kulutusta jopa ohjata joustavasti hintojen kehityksen mukaan?

Näihin kysymyksiin etsitään vastauksia HSY:n Ilmastoinfon ja Tampereen Ekokumppanit Oy:n järjestämässä maksuttomassa Teams-webinaarissa 16.4. klo 17.30-19.

Lue lisää: Pientalon sähköilta -webinaari (ilmastoinfo.hsy.fi)

22.4: Taloyhtiön lämmitysverkosto kuntoon -webinaari

Lämmityskauden ollessa lopuillaan on hyvä aika pysähtyä miettimään, kuinka hyvin taloyhtiön lämmitysjärjestelmä on toiminut ja pitääkö seuraavaa kautta varten tehdä säätöjä tai korjauksia.

Näitä asioita käsitellään HSY:n Ilmastoinfon webinaarissa 22.4. klo 17.30-19. Webinaari on maksuton ja se pidetään Teams-etäyhteydellä.

Lue lisää: Taloyhtiön lämmitysverkosto kuntoon -webinaari (ilmastoinfo.hsy.fi)

24.5: Taloyhtiön hallituksen energiaviestintätyökalut -työpaja (max 34 osallistujaa)

Hallituksen energiaviestintätyökalut -työpajassa saat käyttöösi omaan taloyhtiöösi sopiviksi muokattavia sisältöjä (esim. viestinnän vuosikellon), jotka tukevat energiaremontin onnistumista ja sitouttavat asukkaat yhteisiin energiatehokkuustavoitteisiin.

Työpajassa tarjoamme käytännönläheisiä neuvoja ja konkreettisia viestintätyökaluja taloyhtiön energiaviestinnän parantamiseksi. Oppeja voi soveltaa myös taloyhtiön muuhun viestintään.

Lue lisää: Taloyhtiön hallituksen energiaviestintätyökalut -työpaja Stoassa (ilmastoinfo.hsy.fi)

Muut tapahtumat