Takaisin ajankohtaisiin
25.10.2021

Kauniaisten kaupunki on uuden valtuustokauden myötä päivittämässä strategiaansa. Haluamme kuulla mielipiteesi keskeisistä Kauniaisiin ja strategiaan liittyvistä asioista. Vastaa kyselyyn viimeistään 31.10 klo 12 ja vaikuta mihin Kauniainen painottaa toimintaansa tulevina vuosina. Hyödynnämme tuloksia valtuuston strategiaseminaareissa ja painopisteiden valinnassa. 

Teemme jatkokyselyn vuoden 2022 alussa, jossa voit kommentoida strategialuonnosta. Tiedotamme kyselystä lisää myöhemmin. Tavoitteena on, että kaupungin uusi strategia hyväksytään kaupunginvaltuustossa maaliskuussa. 

Kaupunki on olemassa asukkaitaan varten, joten mielipiteesi on meille erittäin tärkeä.

Innoduel-kyselyn lopputuloksena saamme kuusi listaa, jossa sinulta ja muilta osallistuneilta tulleet havainnot ovat tärkeysjärjestyksessä. HUOM! Voit osallistua uudelleen antamaan vastauksia ja priorisoimaan aiempia vastauksia. Vastausaikaa on 31.10. klo 12 asti.

Klikkaa siis alla olevaa linkkiä ja tee kahta asiaa:

  1. Valitse aina kahden näkyvillä olevasta vastauksesta se, joka on sinulle läheisempi tai sopivampi. 
  2. Jätä oma ideasi mukaan milloin vain painamalla näytön alaosan nappia. Lopuksi lähetä kaikki vastauksesi ruudun yläosan “Lähetä” -napista. Ohjaudut automaattisesti seuraavaan kysymykseen, odota hetki siirtymistä.

Tästä linkistä pääset kyselyyn: Kauniainen kehittää strategiaa yhdessä

Huomioi nämä asiat:

  • Osa vastauksista, joita pääset vertailemaan, ovat tulleet muilta osallistujilta. Niitä ei ole muokattu, joten pieniä ja vaarattomia kirjoitusvirheitä saattaa ilmetä. Myös vastauksia englanniksi voi ilmetä, jos vastaaja on päättänyt kirjoittaa ehdotuksensa englanniksi.
  • Innoduel arpoo jokaisen vertailtavan vastausparin. Sama vastaus voi siis esiintyä kahteen kertaan. 
  • Tekemällä valinnan kahden vastauksen välillä pääset kyselyssä eteenpäin. Tee aina valinta, vaikka se olisi vaikeaa. Valitse kahden näkyvillä olevasta vastauksesta se, joka on sinulle läheisempi tai sopivampi.
  • Kirjoita vastauksia matalalla kynnyksellä, sillä kaikki ajatukset ovat tärkeitä.