Takaisin ajankohtaisiin
20.8.2021

Pääkaupunkiseudulla ja Kauniaisissa koronavirustartunnat ovat viimeisten viikkojen aikana jälleen lisääntyneet. Pääkaupunkiseutu on nyt koronaviruksen leviämisvaiheessa. Yhteensä koronavirustartunta on todettu Kauniaisissa 301 henkilöllä. Uusia tartuntoja on kahden viime viikon aikana todettu 20 ja viimeisen viikon aikana viisi.   

Kauniaislaisista valtaosa suhtautuu rokotteen ottamiseen myönteisesti. Tällä hetkellä 75 % Kauniaisten väestöstä on saanut 1. rokotteen ja 50 % rokotussuoja on vahvistettu tehosterokotteella.  

Tilannetietoa koronarokotusten etenemisestä saat THL:n sivuilta

12–15-vuotiaiden rokotukset on saatu valmiiksi tänään

12–15-vuotiaiden rokotukset luokittain ja kouluittain toteutettiin nopealla aikataululla koulujen alettua. Tästä ikäluokasta on tällä hetkellä rokotettu jo yhdellä rokotteella 60 %. 12 vuotta täyttävät tai koronan jo sairastaneet nuoret rokotetaan myöhemmin syksyllä. Huoltajille on tiedotettu Wilman kautta eri rokotusmahdollisuuksista.

THL: Viisi kysymystä ja vastausta lasten ja nuorten rokottamisesta

Koronarokotuksia ilman ajanvarausta 24.8. ja 31.8. klo 16-18.

Koronarokotuksen voivat Villa Junghansissa saada ilman ajanvarausta kaikki kauniaislaiset tai Kauniaisissa koulua käyvät 12 vuotta täyttäneet ja ne kauniaislaiset, joiden 1. rokotteen ottamisesta on kulunut 8 viikkoa tai sairastetusta koronataudista on kulunut 6 kk.