Takaisin tapahtumiin

Yrttikosmetiikkakurssi ke 6.3.24

6.3.2024 klo 17.00 20.30

Tervetuloa oppimaan kasvien ihoa ja hiuksia hellivistä ja taianomaisista vaikutuksista!

Yrttikosmetiikkakurssilla opitaan, kuinka yrttejä ja luonnollisia raaka-aineita voidaan hyödyntää kotikosmetiikan teossa. Kurssi koostuu teoriaosuudesta, jonka aikana osallistujat oppivat yrttien vaikuttavista aineista ja vaikutuksista ihoon, sekä työpaja-osuudesta, jonka aikana valmistetaan tarkoin valittuja yrttejä hyödyntäen omalle ihotyypille sopivan yrttisalvan, savinaamion ja jalkakylpysuolan, sekä omalle hiuslaadulle sopivan hiussuihkeen. Valmistamme lopuksi yrttisuitsukkeita, jotka tuovat tunnelmaa kokonaisvaltaisiin hemmotteluhetkiin sekä opimme kasvien symboliikasta, energioista ja perinnetietoutta. Raaka-aineina hyödynnetään villiyrttejä ja puutarhasta tuttuja kuivattuja kasveja, savea, kasviöljyjä, kauraa ja mehiläisvahaa. Työskentelemme laajan yrttivalikoiman kanssa, joten saat valmistaa juuri sinulle sopivia tuotteita.

Aika: 6.3.23 klo 17-20.30 Paikka: Villa Blom. Thurmanin puistotie 1, Kauniainen
Hinta: 65€ (Hintaan kuuluu kaikki materiaalit ja purkit, etiketit, reseptit ja teoriamateriaaleja pdf-tiedostona)

Varaa paikkasi: https://holvi.com/shop/foraginginfinland/product/ac6b195d96c6ee95dd243b99c9df144b/

Villa Blom sijaitsee 800m päässä Kauniaisten juna-asemasta. Lisäksi bussipysäkit busseille 224, 212, 118 ja 232 ovat lyhyen kävelymatkan päässä. Villan edessä on myös pysäköintimahdollisuus.

Minimiosallistujamäärä: 5 hlöä.

Kurssin ohjaa biologi, luonnonyrttineuvoja ja yrttihoitaja Anna Nyman
www.annanyman.fi

SMARTUM: Voit maksaa osallistumisesi myös Smartum-edulla. Tee suoritus SmartumPay sovelluksessa hakemalla käyttöpaikka Anna Nyman ja valitse summa (esim. 39€ villiyrttikurssille, 45€ sienikurssille ja 65€ yrttikosmetiikkakurssille). Lähetä maksusta ruutukaappaus osoitteeseen info@annanyman.fi ja varaan sinulle paikan haluamaltasi kurssilta. Huom! Tarkistathan kurssin kohdalta, että kurssilla on tilaa ennen maksun tekemistä.

Tapahtuman järjestäjä www.annanyman.fi

Tapahtuman verkkosivut