Takaisin tapahtumiin

Windows to the Soul – Instagram etäopastus

18.1.2024 klo 15.30 15.50

Instagram etäopastus Windows to the Soul näyttelystä.
Seuraa omasta sohvasta kun taitelijat Ingrid Biese ja Nyata Shapovalova kertoo taiteestaan ja Windows to the Soul näyttelystä.

Etäopastus on englanniksi, voit lähettää kysymyksiä myös ruotsiksi ja suomeksi. Etäopastusta voi katsella jälkikäteen kaksi viikkoa.

Windows to the Soul
Silmät ovat sielun ikkunat, ja ikkunat ovat talon silmät. Ne päästävät valon elämäämme ja heijastavat meille sen, mitä ne näkevät. Vaikka käytämmekin erilaisia ​​välineitä – Nyata työskentelee villan parissa ja Ingrid maalaa silkille – olemme huomanneet, että meillä on paljon yhteistä siinä, miten ajattelemme taiteestamme. Haluamme sen olevan virtaavaa ja kevyttä, heijastavaa ja kutsuvaa, paljastamatta kuitenkaan liikaa.

Nyatalle taiteensa tunnustettavuus on tärkeää, kun hän luo pehmeitä, lämpimiä, kolmiulotteisia teoksia, joita voi kokea myös niiden, jotka eivät voi nähdä silmillään. Tutkiessaan lapsuutensa rakastettujen vanhojen talojen ikkunoita ja ovia Ingrid avaa uusia mahdollisuuksia, ulottuvuuksia ja ilmaisun muotoja omassa taiteessaan ja matkallaan ja kutsuu muita tekemään samoin.

Katsellessamme ihmisen silmiin yritämme nähdä heidän sielunsa ja samalla näemme oman heijastumamme. Mitä silmien syvyyksissä piilee? Pelkoa? Rakkautta? Tuomitsemista? Vai onko tämä kaikki vain oma heijastuksemme? Katsomalla talojen ikkunoiden läpi voimme nähdä palan jonkun elämästä, arvailla, mitä tämä talo sisältää. Keitä ovat ne ihmiset, joiden elämä kulkee näiden seinien sisällä? Ihmisten silmien ja talojen silmien kautta voi paljastua niin paljon.

Seuraa tapahtumaa Facebookissa.

Mitä: Windows to the Soul – näyttelyn etäopastus
Milloin: Torstaina 18.1.2024. klo 15.30.-15.50.
Missä: Instagram @kauniainanengrani
Maksaa: Ilmainen
Järjestäjät: Kauniaisten kulttuuripalvelut ja taiteilijat Ingrid Biese ja Nyata Shapovalova

Galleria on kävijöille ilmainen, ikärajaton ja saavutettava.
Gallerian toiminnasta vastaa Kauniaisten kulttuuripalvelut.

Tapahtuman hinta

Vapaa pääsy

Ikäraja

Ikärajaton tapahtuma

Tapahtuman verkkosivut

Lisätietoja antaa

Gisela Montonen

Kulttuuri- ja viestintäsuunnittelija
Organisaatio
Sivistystoimi