Takaisin tapahtumiin

Tervetuloa kuuntelemaan tuoreita varhaiskasvatuksen asiakaskyselyn tuloksia

19.1.2023 klo 09.00 10.30

Espoossa, Helsingissä, Kauniaisissa ja Vantaalla toteutettiin loka-marraskuun vaihteessa yhteinen asiakaskysely kunnallisessa ja yksityisessä varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa olevien lasten huoltajille. Nyt tuloksia tästä kyselystä on saatavilla tuoreeltaan!

Tulokset julkistetaan 19.1.2023 klo 9–10.30 järjestettävässä tilaisuudessa. Lämpimästi tervetuloa kuulemaan tuloksista ja seuraamaan tilaisuuden striimiä!

Tule kuulemaan, miltä näyttää varhaiskasvatus asiakkaiden silmin! Ovatko perheet ja huoltajat tyytyväisiä saamaansa palveluun? Mitkä ovat varhaiskasvatuksen tärkeimmät kehittämiskohteet asiakkaiden näkökulmasta? Mitä perheet toivovat varhaiskasvatukselta? Tilaisuudessa tuloksia esittelee kuntien tilaaman tutkimuksen tutkimuskumppani Innolink Oy. Tämän jälkeen päätuloksista keskustellaan paneelissa, jossa puheenvuoron saavat varhaiskasvatuksen ammattilaiset ja varhaiskasvatuksessa olevan lapsen huoltaja.

Ilmoittaudu tilaisuuteen 18.1.2023 mennessä, niin saat sähköpostiisi linkin striimilähetyksen seuraamiseen! Ilmoittautumaan pääset tästä: www.lyyti.in/PKS190123web

Tilaisuuden striimistä tehdään myöhemmin tallenne, joten sen voi katsoa myös jälkikäteen. Ilmoittaudu mukaan kuitenkin joka tapauksessa, jotta saat linkin sähköpostiisi!

TERVETULOA!

Tapahtuman hinta

Vapaa pääsy