Takaisin tapahtumiin

Suomen Cup: GrIFK – Gnistan

17.5.2023 klo 17.30 20.30

Suomen Cupin ottelu GrIFK – Gnistan ke 17.5. klo 18.30 keskuskentällä

GrIFK pelaa Suomen Cupin ottelun spesiaalipaidoissa tukeakseen Paralympiakomitean Maailman Arvokkain Pelipaita-kampanjaa.
Paidoissa on vain kampanjakeräystunnus 58558.
Ottelun jälkeen paidat huutokaupataan ja tuotto ohjataan Paralympiakomitelalle lasten ja nuorten urheilun tukemiseen! Paitahuutokauppa löytyy osoitteesta Fanituotteet – Liikunta ja urheilu – Harrastukset – Huuto.net

Maailman arvokkain pelipaita -kampanja 2023

Pelipaita symboloi vammaiselle nuorelle mahdollisuutta harrastaa, kilpailla ja tavoitella unelmiaan urheilukentillä. Hänelle se on maailman arvokkain pelipaita. Tänä vuonna tämä mahdollisuus on uhattuna, mutta sinun tai yrityksesi nimellä se voidaan pelastaa.

Kaikki Maailman arvokkain pelipaita -keräykseen lahjoittaneet henkilöt ja organisaatiot saavat nimensä paitaan, jonka täyttymistä nimistä voi seurata sivustolla www.paralympiarahasto.fi.

Maailman arvokkain pelipaita -keräyskampanjan avulla turvataan vammaisten henkilöiden urheilun ja liikunnan harrastamisen mahdollisuudet Paralympiakomitean taloudellisesta kriisistä huolimatta. Olemme mukana tukemassa ja haastamme teidät mukaan! Lahjoitukset MobilePaylla numeroon 58558 tai www.paralympiarahasto.fi.

Tervetuloa ottelutapahtumaan!

Liput:

Aikuiset 10€
Lapset & alennusryhmät 5 €

Kausikortilla myös Suomen Cupin matseihin!

GrIFK:n ja Gnistanin juniorit seuran asu päällä maksutta otteluun!

Tapahtuman verkkosivut