Takaisin tapahtumiin

Lukudraama ilta Vallmogårdissa

3.10.2022 klo 19.00 21.00

Syksyn lukudraama illat Vallmogårdissa lähtevät jälleen käyntiin. Yhteistä syksyn näytelmäkirjailijoille on että heillä molemmat ovat lähtöisin Kauniaisista ja molemmat ovat muunmuassa toimittajia.

Koomikko, Tv persoona ja kirjailja Stan Saanilan näytelmä Bländad luetaan lukudraamana maanantaina 3.10 klo.19.00.
Stan on ollut osallistunut lukuisissa ja kirjoittanut useita suomalaisia tv-ohjelmia, sekä suomeksi että ruotsiksi. Muun muassa Uutisvuoto, Morjens, W-stilen ja Detta om detta.
Bländad on Stanin esikoisteos lavalle. Näytelmä on nähty Svenska Teaternissa vuonna 2016.
Näytelmä tutkii ihmisen kyvyttömyyttä nähdä selkeästi ja valita oikein. Näytelmä alkaa automatkana mutta muuttuu trillerimaiseksi matkaksi menneisyyteen ja myös sovinnon matkaksi.
Stan Saanila on itse paikan päällä ja kertoo näytelmästään, mukana lukemassa ovat näyttelijät Wilhelm Grotenfeldt ja Paul Olin.

Seuraava lukudraama ilta on 21.11, jolloin tieteistoimittaja Marcus Rosenlundin näytelmä Morfars Mauser luetaan. Näytelmä on kertomus kahdesta koulukiusatusta pojasta 80-luvun Kauniaisissa. Näytelmä ehdittiin esittää kerran keväällä 2020 Lilla Teaterissa Helsingissa mutta jäi heti ensi illan jälkeen pandemian jalkoihin. Nyt näytelmä tapaa yleisön lukudraaman muodossa. Marcus Rosenlund esittää näytelmäänsä. Mukana lukemassa on muun muassa näyttelijä Tobias Zilliacus.

Mitä: Lukudraama Vallmogårdissa
Milloin: 3.10 klo 19.00 ovet klo 18.30
21.11 klo 19.00 ovet klo 18.30
Missä: Villa Vallmogård,
Valmukuja 3
02700 Kauniainen
Maksaa: 10 €
Järjestäjät: Näyttelijä Nina Hukkinen & Kauniaisten kulttuuripalvelut

Tapahtuman hinta

10 €

Ikäraja

Ikärajaton tapahtuma

Tapahtuman nettisivu

Lisätietoja antaa

Gisela Montonen

Kulttuurituottaja
Organisaatio
Sivistystoimi