Takaisin tapahtumiin

Lapset, Nuoriso ja Some-keskusteluilta ja Kauniaisten kouluyhdistyksen vuosikokous

31.10.2022 klo 18.00 20.00

Hyvät huoltajat!
Tervetuloa maanantaina 31.10. kello 18 Kauniaisten suomenkielisen kouluyhdistyksen järjestämään keskusteluiltaan!

LAPSET, NUORISO JA SOME
Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan ilmiöstä, joka meitä kaikkia koskettaa ja varmasti pohdituttaa – sosiaalinen media. Aiheeseen alustaa Kauniaisten oma nuoriso-ohjaaja Sakarie Ahmed Nuur (Kasavuoren koulussa). Sakarie on myös nuorten suosiman Tiktok-somealustan tähti – Sakke Kingillä on seuraajia yli 107 000. motiivilehti.fi/lehti/artikkeli/nuoriso-ohjaaja-sakarie-ahmed-nuur-23-on-tiktokissa-nuorten-idoli-sakke-king/

Olet lämpimästi tervetullut mukaan Kasavuoren koulun auditorioon tai vaihtoehtoisesti Meetsiin seuraamaan tilaisuutta etänä. Suosittelemme että tulet paikalle livenä – on mukava kohdata teitä livenä ja keskustelu onnistuu helpommin. Pääset mukaan oheisesta linkistä: meet.google.com/fxi-vver-dnn?hs=224

VUOSIKOKOUS

Keskustelutilaisuuden jälkeen kello 19 alkaen järjestetään Kauniaisten suomenkielisen kouluyhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous. Vuosikokoukseen ovat tervetulleita kaikki alakoulun, yläkoulun ja lukion vanhemmat. Jos haluat osallistua vuosikokoukseen etänä, linkki on sama kuin yllä.

Osallistumalla Kouluyhdistyksen toimintaan pääset osallistumaan ja vaikuttamaan lapsesi koulutiehen. Yhdessä tekeminen, vaikuttaminen, kannustaminen ja kehittäminen ovat teemoja, joiden pohjalta työskentelymme rakentuu myös ensi vuonna ja näitä haluamme vahvistaa entisestään. Vuodesta toiseen kantavana tavoitteenamme on yhteisöllisyyden ylläpitäminen ja edelleen kasvattaminen esimerkiksi erilaisten tapahtumien ja tilaisuuksien myötä. Kouluyhdistyksen kautta voit olla ideoimassa sitä, mikä sinun mielestäsi olisi tärkeää tai tarpeellista.

Hallituksesta vapautuu vuosittain paikkoja ja kutsummekin taas uusia vanhempia mukaan työhön, joka antaa paljon, mutta ottaa vain sen verran kuin haluat antaa (kokouksia keskimäärin 8/vuosi). Koska toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön, tavoitteenamme on, että meillä toimijoilla on hyvä yhteisen tekemisen meininki ja hymy huulilla. Elämä on kaikilla puuhakasta, joten ymmärrystä kiireisiinkin on aina löytynyt. Mikäli et vielä tänä vuonna halua hallitukseen, tule silti vuosikokoukseen tapaamaan meitä ja kuulemaan toiminnastamme. Vuosikokouksessa on myös nähtävillä Kouluyhdistyksen tilinpäätös ja toimintakertomus.

Lämpimästi tervetuloa!
Kauniaisten kouluyhdistyksen hallitus,
Anu Passi-Rauste
Johanna Mölsä
Mia Rantasalo
Sini Ruokonen
Tomi Vuorinen
Maria Ojajärvi
Risto Palojoki