Takaisin tapahtumiin

Kulttuurikahvit: Maalaa Studio Kukkapuron miljöössä TÄYNNÄ

9.8.2023 klo 15.00 17.00
Kulttuurikahvit: Maalaa Studio Kukkapuron miljöössäKulturkaffe: Måla i Studio Kukkapuros miljö Culture-Coffee: Painting in the atmosphere of Studio Kukkapuro 9.8.23. klo / kl. / at 15.00-17.00 Studio Kukkapuro

Kulttuurikahvit: Malaa Studio Kukkapuron miljöössä 9.8. klo 15.00-17.00. 

Pääsemme vierailemaan Yrjö Kukkapuron ateljeessa ja sen pihapiirissä. Tutustumme yksityiskohtiin maalaamalla jonkin vapaavalintaisen kohteen joka sinua erityisesti puhuttelee. Leikkisää matalan kynnyksen maalaamistamme ohjaa kuvataiteilija Svetlana Ruoho. Maalaamme vesiliukoisilla ready mix väreillä paperille. Kaikki välineet paikan päällä. Et tarvitse aiempaa kokemusta maalaamisesta. Tämä maalauspaja sopii kaiken ikäisille.

Tapahtuman osallistujamäärä on täynnä! Kannattaa kuitenkin ilmoittautua mukaan jonotuslistalle, jos tulee peruutuksia. Ilmoittautumisten määrä kertoo myös meille, kuinka suosittu tapahtuma on ja kannattaako meidän järjestää vastaavanlainen uudestaan.

Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen. Paikkamäärä on rajoitettu.
Jos olet ilmoittautunut mukaan etkä pääse paikalle, perutathan paikkasi viimeistään 48h ennen tapahtumaa.

Kulttuurikahvit on Kauniaisten kulttuuripalvelujen vuoden 2023 uusi tapahtumasarja. Kulttuurikahvit järjestetään noin kerran kuukaudessa, jokaisessa tilaisuudessa on luennoitsija, joka puhuu yhdestä aiheesta. Samalla pääset itse kokeilemaan!
Kulttuurikahvilla tarjoamme kahvit ja pientä purtavaa. Tapahtuma sopii kaikille Kauniaislaisille jotka haluavat viettää inspiroivan illan.
Kulttuurikahvien aihe vaihtelee joka kerta.

Svetlana Ruoho
Taiteen tehtävä on koskettaa sydäntä”, on taidemaalari Svetlana Ruohon johtoajatuksia. Hänen muotokuviensa kasvotutkielmat sekä luonnosta poimimansa aiheet  kertovat tästä vakaumuksesta. Korkea taidekoulutusta Pietarista saanut taiteilija on asunut  kymmenen vuotta Keski-Suomessa ja syksyllä 2021 on muuttanut Espooseen. Siellä paletin värit siirtyvät kankaalle eloisina ja puhuttelevina sekä yksityiskohdissa että kokonaisuutena”.
Kotisivu
Facebook
Instagram

Studio Kukkapuro
Kauniaisissa sijaitseva futuristinen Studio Kukkapuro on muotoilija Yrjö Kukkapuron ja taiteilija Irmeli Kukkapuron yhteinen ateljee ja koti. Vuonna 1968 rakennettu hyperbolinen paraboloidi on itsensä kannatteleva betoninen kuori, joka muodostaa yhden yhtenäisen 200 neliöisen tilan. Rakennusta ympäröi tiheä pähkinäpuu- ja tammimetsikkö. Tontti on lähes luonnontilainen ja se tarjoaa suojan useille lintulajeille. Kukkapurojen elämäntyötä ja studiorakennusta esitellään pienryhmille sopimuksen mukaan.
Kotisivu.

Tapahtuman Facebook sivu.

Mitä: Kulttuurikahvit: Malaa Studio Kukkapuron miljöössä.
Milloin: Keskiviikkona 9.8. klo 15.00-17.00.
Missä: Studio Kukkapuro, Alppitie 23, 02700 Kauniainen.
Maksaa: Ilmainen. Ilmoittaudu mukaan tästä! Tapahtuma on täynnä, voit ilmoittautua mukaan jonoon!
Kenelle: Kaikille jotka pitävät maalaamisesta ja heille haluavat kokeilla jotain uutta!
Järjestäjät: Kauniaisten kulttuuripalvelut, Kansalaisopisto Petra yhteistyössä Studio Kukkapuron kanssa.

Tapahtuman hinta

Vapaa pääsy

Ikäraja

Ikärajaton tapahtuma

Lisätietoja antaa

Leena Nurmi

Suunnittelijaopettaja
Organisaatio
Kansalaisopisto