Takaisin tapahtumiin

Hengellisten syventymispäivien perjantai

23.8.2024 klo 17.00 22.30

Suomen Raamattuopiston vuotuinen päätapahtuma Hengelliset syventymispäivät järjestetään tänä vuonna Kauniaisissa ja Järvenpäässä. Suomen Raamattuopistossa Kauniaisissa kokoonnutaan pe 23.8. Sen jälkeen tapahtuma jatkuu Järvenpää-talossa 24.-25.8. Striimin kautta pääsee myös ennakkojuhlaan ti 20.8. Soinin kirkkoon. Tapahtuman teema on ”Jeesus on Herra”. Kyseinen teksti on toistunut tuhansien nuorten paidoissa ja Pro Fide -yhtyeen tunnuksissa 1970-luvulta asti.

Koko tapahtuma striimataan osoitteessa sro.fi/tv, ja suurin osa ohjelmasta on kuultavissa kanavalla Radio Dei.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.

————————————————————————————–
Syventymispäivien perjantain ohjelma Raamattuopistolla (Helsingintie 10):

17.00 – 17.30 Rukoushetki tapahtuman puolesta (Striimataan)
Anu ja Tuomo Ylhäisi sekä Jonna ja Okko Tiilikainen. Musiikki Pekka Salmi & co.

18.00 – 19.15 Tervetuloa! (Radioidaan ja striimataan)
Raamattuopetus ”Jeesus on Herra: Kaikkivaltias”, Lauri Vartiainen. Musiikki Pekka Salmi & co. Juonto Anu Ylhäisi ja Eetu Iljamo. Tuomo Ylhäisi. Kirja-arvonta.

19.30 Ristin luona (Radioidaan ja striimataan)
Pro Fiden uusi hartauskonsertti tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä ja hiljentyä musiikin, yhteisen jakamisen ja rukouksen äärelle. Tilaisuudessa kerätään kolehti lapsi- ja nuorisotyölle.

21.00 Iankaikkisen elämän toivo (Striimataan)
Ehtoollisen vietto. Juha Vähäsarja ja Teuvo V. Riikonen. Musiikki Pro Fiden muusikoita.

——————————————————————————————

Hengellisten syventymispäivien ohjelmaan sisältyy runsaasti raamattuopetusta, keskusteluja ja musiikkia. Kaikenikäiset on huomioitu. Viikonlopun ohjelmaan sisältyvät muun muassa maa- ja metsätalousministeri Sari Essayahin juhlapuhe sekä paneelikeskustelu kirkon ja herätysliikkeiden tulevaisuudesta. Paneelissa aihetta pohtivat toiminnanjohtajat Lauri Vartiainen (Suomen Raamattuopisto), Daniel Nummela (Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys) ja Tom Säilä (Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys). Puheenjohtajana toimii Juha Vähäsarja Suomen Raamattuopistosta.

Tapahtuman musiikista vastaavat muun muassa Pro Fide -yhtye, Eve ja Ossi, MGtH-yhtye sekä Raamattuopiston musiikkityöntekijät Anna Pöyhönen, Jenni-Kristiina Liiri ja Pietari Savolainen. Hengellisillä syventymispäivillä juhlistetaan tänä vuonna myös 10-vuotiasta Viisikielinen-laulukirjaa sekä 85-vuotiasta Suomen Raamattuopiston Säätiötä. Suurin osa tapahtuman ohjelmasta striimataan ja radioidaan osoitteessa sro.fi/tv ja Radio Dei. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tapahtuman hinta

Vapaa pääsy

Tapahtuman verkkosivut