Takaisin tapahtumiin

Haltian helmikuun Retkilauantai 3.2.2024

Suomen luontokeskus Haltian helmikuun Retkilauantaina tutustutaan talviretkeilyyn! Lähde opastetulle lumikenkäretkelle tutustumaan Helsingin Seudun Lapinkävijöiden erätupaan, omatoimiselle talviseikkailulle Nuuksion kansallispuistoon tai syvennä luontosuhdettasi mukavasti Haltian sisätiloissa. LuxNuuksio on myös samana viikonloppuna täydessä loistossaan – ihaile lyhtyjä Nuuksion järviylängöllä tai osallistu valotaidepajaan Retkilauantaina Haltiassa!

Haltian Retkilauantaisin jaetaan ideoita ja opastusta retkeilyyn ympäri vuoden kuukausittain vaihtuvalla teemalla. Lisäksi Haltian varustevuokraamo palvelee Retkilauantaisin klo 10–17.30, retkisaunat lämpiävät klo 16–18, Ravintola Haltian herkullinen lounas tarjoillaan klo 11–16 ja päivällinen odottaa klo 17–21. Samalla voit tutustua Haltian näyttelyihin ja nauttia upeasta luonnosta ympärilläsi!

Lähde kokemaan talvisen luonnon kauneus Nuuksioon ja tutustu retkeilyyn vuoden kylmimpänä kuukautena – Retkilauantai Haltiassa on täydellinen tilaisuus niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin retkeilijöille.

Tapahtuman järjestäjä: Suomen luontokeskus Haltia. Kauniaisten kaupunki on Haltian rahoittajakunta.

Tapahtuman verkkosivut