Takaisin tapahtumiin

ART HOUSE – Veden Vartija

15.9.2022 klo 18.00 19.45

ART HOUSE – Veden Vartija

Elokuvasarja jatkaa taas tänä syksynä. Bio Grani ja Kauniaisten kulttuuripalvelut järjestävät yhdessä kerran kuukaudessa Art House-elokuvanäytöstä. Syyskuussa on poikkeus koska järjestämme kaksi Art House-elokuvanäytöstä!
Syksyn Art House- elokuvasarjaa alkaa paljon puhutuista Veden Vartija elokuvasta.
Syyskuun toinen elokuva on Moonage Daydream 21.9.2022.

Ensinäytös: 02.09.2022
Pituus: 101min
Ikäraja: 12

Puhdas vesi on loppumassa maailmasta, ja valtaa pitävä sotilashallinto kontrolloi niukkoja vesivaroja tiukalla otteella. Vesipulan keskellä sinnittelevän kylän uusi teemestari Noria (Saga Sarkola) saa isänsä kuoltua selville sukunsa tarkoin varjellun salaisuuden: erämaassa on säilynyt puhtaan juomaveden lähde. Kun Norialle selviää, että myös saastuneilta Menetetyiltä mailta saattaisi löytyä vettä, hänen on päätettävä, mitä hän hengenvaarallisella tiedolla tekee. Periksiantamattoman Norian tukena ovat paras ystävä Sanja (Mimosa Willamo) ja vesipulaa ratkova Taro (Lauri Tilkanen), mutta voiko heihin luottaa? Salaako sotilashallinto kansalta enemmänkin vesivaroja – voiko yksi ihminen pelastaa maailman kuivuudelta?
Pitkälle tulevaisuuteen sijoittuva Saara Saarelan ohjaama dystooppinen suurelokuva perustuu Emmi Itärannan moderniin klassikkoon Teemestarin kirja (2012).
Liput tulee ostaa Bio Granilta.Bio Grani avaa teatterin ovet puoli tuntia ensimmäisen elokuvan aloitusta. Voitte varata lipun etukäteen sähköpostitse info@biograni.fi ja www.biograni.fi.
Bio Grani palvelee puhelimitse teatterin aukioloaikoina numerossa 09-505 3062 (pvm). Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 15 min ennen elokuvan alkua.

Mitä: Art House Elokuvasarja – Veden Vartija
Milloin: 15.9.2022 klo 18.00
Missä: Bio Grani,
Teinikuja 4 02700 Kauniainen
Maksaa: 10€
Kenelle: Yli 12 v

Tapahtuman hinta

10

Ikäraja

12

Tapahtuman verkkosivut