Takaisin tapahtumiin

ART HOUSE – She Said

23.11.2022 klo 18.00 20.09

ART HOUSE – She Said

Ensinäytös: 18.11.2022
Pituus: 129 min.
Ikäraja: 12

She Said kertoo kahdesta New York Timesin toimittajasta, Megan Twoheystä ja Jodi Kantorista, jotka yhdessä toivat julkisuuteen yhden sukupolvemme tärkeimmistä uutisista – uutisen, josta #metoo-liike sai alkunsa, ja joka rikkoi vuosikymmeniä kestäneen hiljaisuuden Hollywoodissa tapahtuvasta seksuaalisesta ahdistelusta. Elokuvaa tähdittävät kaksinkertainen Oscar®-ehdokas Carey Mulligan (Lupaava nuori nainen) ja Zoe Kazan (The Big Sick).

Oscar®-palkittujen elokuvien “12 Years a Slave”, “Moonlight”, “Minari”, “Selma” ja “The Big Short“ sekä Oscar®-ehdokaselokuvien ”Zero Dark Thirty” ja ”American Hustle” tuottajien elokuva perustuu menestysteokseen She Said: Breaking The Sexual Harrasment Story That Helped Ignite a Movement.

Elokuvan on ohjannut Emmy-voittaja Maria Schrader (Unorthodox) ja käsikirjoittanut Oscar®-voittaja Rebecca Lenkiewicz (Ida).

Elokuvan ovat tuottaneet Plan B Entertainmentin Oscar®-palkitut Brad Pitt, Dede Gardner ja Jeremy Kleiner. Vastaavina tuottajina ovat toimineet Annapurna Picturesin Oscar®-ehdokas Megan Ellison ja Sue Naegle.

Katso traileri (Youtube)
Liput tulee ostaa Bio Granilta.Bio Grani avaa teatterin ovet puoli tuntia ensimmäisen elokuvan aloitusta. Voitte varata lipun etukäteen sähköpostitse info@biograni.fi ja Bio Granin kotisivulta..
Bio Grani palvelee puhelimitse teatterin aukioloaikoina numerossa 09-505 3062 (pvm). Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 15 min ennen elokuvan alkua.

Mitä: Art House Elokuvasarja – She Said
Milloin: Keskiviikkona 23.11.2022 klo 18.00
Missä: Bio Grani,
Teinikuja 4 02700 Kauniainen
Maksaa: 10€
Kenelle: Kaikille Kauniaislaisille yle 12 vuotta.

Art House – elokuvaillat on yhteistyö Bio Granin ja Kauniaisten kulttuuritoimen kanssa. Kauniaisten kulttuuritoimi valitsee joka kuukausi uuden elokuvan joka ei muuten näytettäisi Bio Granissa. Art House-elokuvaillat ovat kerran kuukaudessa, ja maksavat kävijöille 10€. Art House- elokuvat ovat keino Kauniaisten kaupungille tarjoamaan uusia elokuvia halvemalla hinnalla Kauniaisten kaupunkilaisille. Kaikki ovat tervetullut, muistathan aina tarkistaa jos elokuvassa on ikäraja.

Tapahtuman hinta

10€

Ikäraja

12

Tapahtuman verkkosivut