Takaisin tapahtumiin

Åken jazzfestivaali 2024

1.3.2024 klo 18.00 3.3.2024 klo 20.00

Åken jazzfestivaali 2024
Vuodesta 2013 lähtien, kun radiojazzlegenda Åke Grandell juhli 75-vuotissyntymäpäiväänsä järjestämällä oman jazzfestivaalin, Kauniaisten jazzmusiikin kannatusyhdistys ry on vuosittain järjestänyt Åken Jazzfestivaalia. Kolmen päivän aikana yleisö on saanut nauttia sekä kotimaisista että ulkomaalaisista jazz ja swing laulajista, solisteista ja orkestereista.

Tänä vuonna on vuorossa kahdestoista festivaali ja ohjelmatarjonta on vähintään yhtä svengaava kuin aikaisempina vuosina.

Tapahtuman aloittaa perjantaina Sofia Finnilä Quartet, joka esittää The Monica Z Storyn. Musiikkiohjelma kertoo sanoin ja lauluin Monica Zetterlundin elämästä.

Lauantaina saamme nauttia iki-ihanista musikaalisävelmistä. Silloin Monica Kulmala ja Markus Haakana sekä Grani Swing Band esittävät mm. Cole Porterin, George Gershwinin sekä Richard Rodgersin hienoja sävelmiä.

Sunnuntaina on ensin ekumeeninen messu jazzsävelin klo 12 Kauniaisten kirkossa, jossa musiikista vastaavat jazzpastori Jani Edström, trumpetti, Heli Peitsalo, urut sekä jazztrio.

Festivaalin päättää sunnuntai-iltana 30-vuotista uraansa juhlistava Ladies First Big Band joka tekee Kauniaisten debyyttinsä Uudessa Paviljongissa peräti 18 muusikon ja neljän laulajan voimin. Luvassa on säkenöivä glittercocktail swingiä, soulia ja muuta maukasta musiikkia. Vauhdikkaan konsertin solisteina loistavat valloittava Rose-Marie Backström ja hurmaava Tobias Andersin, ja upean kokonaisuuden viimeistelevät ihastuttavat taustalaulajat Susanna Eronen ja Sini Heinilä.

Konserttiliput Uudessa Paviljongissa maksavat vain 25:- sisältäen myös käsiohjelman, kahvitarjoilua tauolla sekä narikkamaksun ja myydään Lippu.fi:n kautta sekä ovelta. Tervetuloa Kauniaisten jazzfestivaalille !

Tapahtuman hinta

25€

Ikäraja

Ikärajaton tapahtuma

Tapahtuman verkkosivut