Kauniaisten kaupungin ylläpitämä ja omistama hautausmaa sijaitsee Kasavuoren alueella. Hautausmaan osoite on Bembölentie 34, 02700 Kauniainen. Pysäköintialueelle ajetaan Krouvikalliontien puolelta.

Hautausmaan pinta-ala on tällä hetkellä noin 3,1 ha. Hautausmaan alueella sijaitsee myös tuhkan sirottelualue. Kaupungin omistamalle muulle alueelle ei sallita tuhkan sirottelua.

Henkilökohtaiset tapaamiset sovittava aina etukäteen. Kaikki hautauksiin liittyvät lupahakemukset ja asiakirjat tulee lähettää skannattuna sähköpostiosoitteeseen annina.ronnberg@kauniainen.fi

Muistomerkkisuunnitelmien hyväksyminen: Hautausmaanhoitaja puh. 050 411 8658

Hautauksista sopiminen

Hautauksista tulee sopia vähintään viisi arkipäivää etukäteen. Tällä hetkellä teemme uurnahautauksia keskiviikosta perjantaihin (ke klo. 8.30-15, to klo. 8.30-15 ja pe klo. 8.30-14). Arkkuhautaukset sovittaessa. Sirotteluja tehdään maan ollessa sula keskiviikosta perjantaihin.

Poikkeuksena seuraavat päivät, jolloin ei tehdä hautauksia vuonna 2024:

29.–30.3. Pääsiäinen
1.5. Vappu
9.5. Helatorstai
21.–22.6. Juhannus
6.12. Itsenäisyyspäivä
25.- 26.12. Joulupäivä ja Tapaninpäivä

Postiosoite:
Kuntatekniikka, Rakennustoimisto, Oppilaskodintie 3, 02700 Kauniainen

HUOM. Sähköpostiosoite hautausmaa@kauniainen.fi ei ole toistaiseksi käytössä. Kaikki yhteydenotot annina.ronnberg@kauniainen.fi

Hautahaku

Kauniaisten kaupungin hautausmaa ja kuntatekniikka ovat kuntalaisaloitteesta liittyneet mukaan hautahakupalveluun. Hautahaku.fi palvelussa omaiset ja muut läheiset voivat hakea hautapaikkoja nimen perusteella Kauniaisten hautausmaalta. Kauniaisten hautausmaan tiedot ovat nyt saatu siirrettyä tuotantoympäristöön joka tarkoittaa että palvelu on nyt käyttövalmis Kauniaisten osalta. 

Palvelu löytyy osoitteesta www.hautahaku.fi. Palvelu on käytettävissä suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Haut voi tehdä nimellä ja suodattaa tuloksia syntymävuoden, kuolinvuoden tai hautausmaan perusteella (koskien palvelussa mukana olevia hautausmaita). Tuloksena saadaan hautapaikan sijainti (mikä hautausmaa), reitti kyseiselle hautausmaalle sekä muita tietoja (mm. samaan hautaan haudatut, syntymä- ja kuolinvuosi sekä tarkat sijaintitiedot). 

Seuraavissa tapauksissa vainajan tietoja ei löydy hautahausta:
– haudan hallinta-aika on päättynyt
– mikäli hautauksesta on kulunut alle kuukausi aikaa
– vainajat, joita ei ole hautakartan tietokannassa (esimerkiksi kastamattomat lapset)
– osa historiallisista haudoista

Mikäli et löydä etsimäsi vainajan hautapaikkaa, ole yhteydessä hautausmaan ylläpitäjään (annina.ronnberg@kauniainen.fi). Huomioittehan, että osalla hautausmaista kortteli voi tarkoittaa osastoa tai lohkoa. Rivistä käytetään lisäksi nimitystä linja.

Ota yhteyttä

Annina Rönnberg

Hautausmaanhoitaja
Organisaatio
Yhdyskuntatoimi – Kuntatekniikka