Takaisin ajankohtaisiin
17.8.2023 | Kansalaisopisto

Et ole vielä ehtinyt ilmoittautua mukaan kansalaisopiston syksyn kursseihin? Ei hätää, vielä on tilaa, vaikka kaikkiin kursseihin ei enää välttämättä mahtuisikaan. Tämä on loistava tilaisuus löytää uusi harrastus, tutustua uusiin ihmisiin tai jopa harkita kurssin ostamista lahjaksi itsellesi ja ystävällesi vaikka syntymäpäiväyllätyksenä.

Sinulla on vielä mahdollisuus tulla mukaan esimerkiksi näihin:

Perintösuunnittelu – testamentin laatiminen

Kurssilla keskitytään yleisimpään perintösuunnittelun välineeseen, testamenttiin.

Helppoa kompostointia

Tule opettelemaan miten palautat energian puutarhaasi kompostorin avulla. Käsittelemme seuraavia aiheita; kompostoinnin niksit ja yleisimmät virheet, mitä kompostoriin voi laittaa ja mitä ei, kompostointi talvella.

Kielet

Englanti, italia, espanja ja kaikenlaista muuta!

Öljymaalaus – mestarit ja kisällit

Teemme havaintoja annetusta aiheesta, luonnostelemme, tutkimme sommittelun ja väriopin keinoin maalausaiheen muodostumista maalauspohjalle. Miten väri vaikuttaa tunnelmaan ja värien suhteellisuus mm. käsitykseen tilasta.

Mindfulness -meditaatio 1 – ETÄKURSSI

Tervetuloa 3-kerran Mindfulness-MBSR-meditaatioon virtuaalisesti. Pysähdymme sunnuntaiaamuisin itsemme äärelle ohjatusti ja teemme kullakin kerralla erilaisen tietoisen läsnäolon harjoitteen. Meditaation kesto on 40-45min. Voit osallistua tunneille, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta mindfulnessista tai meditaatiosta.