Takaisin ajankohtaisiin
7.2.2022 | Kulttuuri

Vinkkejä avustusten hakijoille: miten omaa projekti-ideaansa ja hakemustaan voi parantaa.

Kevättalvella 2022 järjestetään erilaisten avustusten hakijoille ja etenkin taide- ja luovan alan toimijoille info- ja koulutustilaisuuksia kuntien avustusmuodoista ja -käytännöistä. Koulutukset toteutetaan etäyhteyksien kautta.

Sarja alkaa torstaina 17. helmikuuta, jolloin keskitytään avustushakemuksiin ja saadaan vinkkejä, miten omaa projekti-ideaansa ja hakemustaan voi ja kannattaa kirkastaa. Koulutus on suomeksi 10–11 ja ruotsiksi 13–14.

Tilaisuuden kouluttajina toimivat kulttuurituottajat Miira Holländer Porvoosta ja Ona Sandberg Helsingistä. Yhdessä heillä on kokemusta sekä hakemusten kirjoittamisesta että käsittelystä. 

Hyvin ja huolella tehty hakemus erottuu joukosta ja sellaisen käsittely on sujuvaa. Parhaimmillaan hakemuksen teko hio projektia entistä paremmaksi. Projekti-idean esittelyyn kannattaakin panostaa. Koulutuksessa annetaan vinkkejä, miten se tapahtuu ja mihin erityisesti kannattaa kiinnittää huomiota.

Kauniainen on mukana Porvoon Kaupungin Kulttuuri Kylässä hankkeessa.
Tilaisuudet järjestää Uudenmaan kulttuuritoiminnan kehittämistehtävä Kulttuuri kylässä, jota koordinoi Porvoon kaupunki. Maaliskuun tilaisuuksissa yhteistyökumppanina on Taiteen edistämiskeskus.