Takaisin tapahtumiin

Tunnelmauinti

20.11.2023 klo 18.30 21.00

Tunnelmauinti
Kaipaatko tunnelmallista rentoutumishetkeä pimeyden keskellä?

Tervetuloa Humakin kulttuurituottajaopiskelijoiden järjestämään tunnelmauintiin Kauniaisten uimahalliin (Asematie 26, 02700 Kauniainen) 20.11.23, klo 18:30-21.
Pääset nauttimaan kauniisti valaistun uimahallin tunnelmasta ja VallmoBrass -yhtyeen konsertista normaalin uimalipun hinnalla. Uinnin jälkeen tarjolla on teetä ja piparia.

Huomioithan, että tapahtuma on aikuisille suunnattu.

Mitä: Tunnelmauinti
Missä:Kauniaisten uimahalli Asematie 26, 02700 Kauniainen
Milloin: 20.11.23, klo 18:30-21.00.
Maksaa: Normaalin uimalipun verran (0-5€, katso tarkemmat lisätiedot Kauniaisten uimahallin nettisivuilta.
Tapahtuman järjestäjät: Humanistisen ammattikorkeakoulun kulttuurituottajaopiskelijat Siiri Nurmi, Ella Jäntti, Vilma Merta, Emma Saarelainen, Markus Rämä
Tapahtuman mahdollistaneet yhteistyökumppanit: Kauniaisten kaupunki, Kauniaisten musiikkiopisto, S-market Grani, Creative Technology ja Pannacotta Home & Kitchen

Loppuvuoden ajan Kauniainen kuhisee tapahtumia, kun HUMAK:in ensimmäisen vuoden kulttuurituottajaopiskelijat järjestävät tapahtumia yhteistyössä Kauniaisten kunnan kanssa.

Tapahtumia on tulossa kuusi erilaista kaiken ikäisille, joista ensimmäinen järjestetään jo heti marraskuun alussa. Luvassa on koirapentujoogaa, peli-ilta ja pikkujouludisko nuorille, konsertti senioreille, sekä tunnelmauintia ja maalaus + viini -ilta.

Tapahtumasarja pyrkii aktivoimaan Kauniaisten asukkaita ennen talvikoomaa.

Tapahtuman hinta

Normaalin uimalipun verran 0-5€

Ikäraja

Tapahtuma on aikuisille suunnattu.