Takaisin tapahtumiin

Singalong – laula yhdessä Kauniaisten Kamarikuoron kanssa

27.4.2024 klo 17.00 18.00

Singalong – laula yhdessä Kauniaisten Kamarikuoron kanssa

Tule laulamaan kevään tuloa yhdessä Kauniaisten Kamarikuoron kanssa! Oletko miettinyt, miltä tuntuisi laulaa todella hyvässä kuorossa? Nyt sinulla on loistava tilaisuus!

Kauniaisten Kamarikuoro täyttää tänä vuonna 50 vuotta ja juhlii lukuisilla tapahtumilla ympäri vuoden. Viime vuosina kuoro on kasvanut voimakkaasti ja kuorossa on nykyään kaikkiaan 53 laulajaa. Taiteellinen johtaja on syksystä 2020 lähtien Håkan Wikman.

Kuoro haluaa nyt antaa kaikille mahdollisuuden laulaa yhdessä kevättä Kauniaisiin. Siksi kuoro järjestää yhteistyössä Kauniaisten kaupungin kulttuuripalvelujen kanssa kuorolauluun keskittyvän Kulttuurikahvin. Pari päivää ennen vappua, lauantaina 27. huhtikuuta klo 17, kiinnostuneet kutsutaan Kauniaisten Villa Junghansiin yhteislauluun. Tilaisuudessa kuoro esittelee lyhyesti 50-vuotista historiaansa, esittää pari kevätlaulua ja sitten kaikilla osallistujilla on mahdollisuus laulaa tuttuja kevätlauluja kuorosovituksina. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että pääsee kokeilemaan kuorolaulua ja millaista on laulaa yhdessä Kauniaisten kamarikuoron kanssa. Kuoro esittää mm. Benny Anderssonin Ljusa kvällar om våren, Nils-Eric Fougstedtin ihanat teokset Björkarnas valv ja Under häggarna, Lasse Mårtenssonin Prästkragen sekä Thomas Morleyn April is in mytress face, muutamia mainitakseni. Yhdessä laulamme kaikki Längtan till landet, Under rönn och syrén, Glad såsom fågeln i morgonstunden ja Edvard Griegin hienon sävellyksen Kevät. Sokerina pohjalla laulamme myös pari yhteislaulua, mukana mm. Georg Riedelin ihastuttava Idas sommarvisa.

Lämpimästi tervetuloa laulamaan kevättä Kauniaisiin!

Tapahtuman hinta

Vapaa pääsy

Ikäraja

Ikärajaton tapahtuma

Tapahtuman verkkosivut