Takaisin tapahtumiin

Lämmin halaus – vauvojen kartano

10.4.2024 klo 10.00 14.00
lämmin halaus vauvojen kartano bebisherrgård 10.4.2024 nuorisotalo - ungdomsgården. nukketeatteri - Dockteater Ofelia. Kukkuu -huone - rummet. färgbad värikylpy

Tervetuloa vauvasi kanssa vauvojen kartanoon Kauniaisten nuorisotaloon.
Nuorisotalo muuttuu lämmin halauksesi kun vauvojen kartano tulee päiväksi Kauniaisiin. Tarjoamme värikylpyjä, nukketeatteria ja muita hauskoja aktiviteetteja perheen pienimmille.

Ilmoittaudu mukaan!

Vauvojen värikylpy – TÄYNNÄ
4-11 kuukauden ikäisille vauvoille yhdessä vanhemman kanssa.
Vauvojen värikylpy on vauvaperheille suunnattu taidemuoto. Tutustumme ja tutkimme erilaisia turvallisia materiaaleja, värejä ja muotoja. Värikylpy tarjoaa aistikokemuksia, läsnäoloa ja vuorovaikutusta lapsen ja aikuisen välillä.

Rajoitettu osallistujamäärä!

Pallo – Nukketeatteri Ofelia – TÄYNNÄ
Nukketeatteriesitys vauvoille ja taaperoille
Pipu on pieni punainen pallo, joka ei pompi, vaan tahtoo kulkea omalla tavallaan.Pipu on utelias ja  leikkisä. Pipulle kaikki on mahdollista, ja koko maailmankaikkeus pyörii hänen ympärillään. Esitys on lähes sanaton värielämys, jossa tunnelmat syntyvät soittimien, laulujen, heijasteiden, musiikin, sanojen ja tanssin kautta. Pallo herkistää kuulemaan, näkemään ja tuntemaan värejä.

Suositus: 0-5-vuotiaille. Rajoitettu osallistujamäärä!

Kukkuu! -huone
Kukkuu! -huoneseen ei tarvitse ennakkoilmoittautua.
Kukkuu!-huoneessa voi kurkistaa keltaiseen kukkamajaan tai silitellä kilpikonna Paun isoa selkää. Kilpikonna Paun selässä voi myös vauvoja keinutella ja tehdään mielikuvitusmatkaa musiikin tahtiin. Huoneessa voi köllötellä, tutkia ja tutkailla vapaasti esillä olevia asioita.

Päivän aikataulu:
klo 10.00. Ovet aukeavat, tervetuloa!
klo 10.00.-14.00. Kukkuu! -huone on auki
klo 10.30. Värikylpy
klo 13.00. Pallo – Nukketeatteri Ofelia
klo 14.00. Kiitos että tulitte, tapahtuma on loppunut

Seuraa tapahtumaa Facebookissa.

Mitä: Vauvojen kartano, tapahtuma sisältää kolme eri tapahtumaa: Värikylpy, Pallo – Nukketeatteri Ofelia ja Kukkuu!-huone
Milloin: 10.4.2024. klo 10.00.-14.00.
Missä: Kauniaisten nuorisotalo, Läntinen koulupolku 1-3, 02700 Kauniainen
Kenelle: Vauvoille ja heidän aikuisille
Maksaa: Maksuton, Värikylpy ja Nukketeatteri vaativat ennakkoilmoittautumista. Ennakkoilmoittautuminen sulkeutuu 1.4. klo 23.55.
Järjestäjä: Kauniaisten kulttuuripalvelut
Muuta: Nuorisotalossa ollaan ilman kenkiä, joten varaudu ottamaan villasukkia mukaan, jos sinä tai lapsesi saa kylmät jalat helposti.

Saavutettavuus:
Nuorisotaloon on esteetön pääsy. Saavutettavat WC:t ja ohjelmat Värikylpy ja Nukketeatteri löytyvät pohjakerroksesta. Kukkuu! -huone on toisella kerroksella, sinne pääsee hissillä.
Parkkipaikkoja nuorisotalon läheisyydessä on rajoitetusti, tämän takia suosittelemme että saavutte nuorisotaloon julkisilla kulkuvälineillä tai kävellen. Jos kuitenkin tulette autolla, toivomme että jätätte auton rautatieaseman parkkipaikalle. Liikuntarajoitteisille on varattu parkkipaikat nuorisotalon ulkopuolelta. Saattoliikenne nuorisotalon ovelle on sallittu.

Tapahtuman hinta

Ilmainen sisäänpääsy, etukäteisilmoittautuminen

Ikäraja

0-3-vuotiaat

Tapahtuman verkkosivut

Lisätietoja antaa

Gisela Montonen

Kulttuuri- ja viestintäsuunnittelija
Organisaatio
Sivistystoimi