Takaisin tapahtumiin

ART HOUSE – Pikku tähti

25.1.2023 klo 18.00 20.09

ART HOUSE – Pikku tähti

Ensinäytös: 23.12.2022
Pituus: 129 min.

Tarina käynnistyy kirkon ovenpielessä olevasta vauvaluukusta. Vaikeuksiin joutunut äiti hylkää vauvansa, joka päätyy orpokotiin – tai harmaalla sektorilla puuhastelevien adoptiodiilereiden käsiin. Konniksi kovin kyvyttömät kaupustelijat Sang-hyun ja Dong-soo etsivät sosiaalisesta mediasta pariskuntia, joilla on vaikeuksia ”virallisemman” adoption kanssa. Pariskuntia kierretään tapaamassa vauva kainalossa. Seuraan liittyy lapsensa hylännyt, katuva äiti So-young ja pian myös orpokodista karannut 12-vuotias pojanriiviö. Matkan edetessä erikoinen seurue kiintyy pikkuiseen yhä enemmän.

Pääosaa esittävä Song Kang-ho (mm. Parasite, Memories of Murder) palkittiin toukokuussa Cannesissa parhaana miesnäyttelijänä. Kameran taakse Kore-eda sai Parasiten kuvaajan Hong Kyung-pyon. Kore-edan kristallinkirkas kerronta kouraisee taas syvältä ja vie sydämen elokuvassa, joka on samaan aikaan perhedraama, tie-elokuva ja melodramaattinen rikostarina.

Suomen elokuvasäätiön maahantuontituki 2022.

Katso traileri (Youtube)

Liput tulee ostaa Bio Granilta.Bio Grani avaa teatterin ovet puoli tuntia ensimmäisen elokuvan aloitusta. Voitte varata lipun etukäteen sähköpostitse info@biograni.fi ja Bio Granin kotisivulta..
Bio Grani palvelee puhelimitse teatterin aukioloaikoina numerossa 09-505 3062 (pvm). Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 15 min ennen elokuvan alkua.

Art House – elokuvaillat on yhteistyö Bio Granin ja Kauniaisten kulttuuripalveluiden kanssa. Kauniaisten kulttuuripalvelut valitsevat joka kuukausi uuden elokuvan joka ei muuten näytettäisi Bio Granissa. Art House-elokuvaillat ovat kerran kuukaudessa, ja maksavat kävijöille 10€. Art House- elokuvat ovat keino Kauniaisten kaupungille tarjoamaan uusia elokuvia halvemalla hinnalla Kauniaisten kaupunkilaisille. Kaikki ovat tervetullut, muistathan aina tarkistaa jos elokuvassa on ikäraja.

Mitä: Art House Elokuvasarja – Pikku tähti
Milloin: Keskiviikko 25.1.2023 klo 18.00
Missä: Bio Grani,
Teinikuja 4 02700 Kauniainen
Maksaa: 10€, ilmaiseksi Kaikukorttilaisille.
Kenelle: Kaikki yli 7 vuotta.

Tapahtuman hinta

10 € / Kaikukortilla ilmaiseksi

Ikäraja

7

Tapahtuman verkkosivut