Takaisin tapahtumiin

ART HOUSE – Eiffel

25.5.2022 klo 18.30 20.18

ART HOUSE ELOKUVANÄYTÖS – Eiffel

Ensinäytös: 13.05.2022

Pituus: 108 min

Yksi kaikkien aikojen parhaimmista insinööreistä, Gustave Eiffel (Romain Duris), on juuri saanut valmiiksi yhteistyönä suunnittelemansa Vapauden patsaan. Ranskan hallitus painostaa nyt häntä luomaan jotakin vuoden 1889 Pariisin maailmannäyttelyyn, mutta Eiffel haluaa keskittyä rautatietöihinsä. Kaikki muuttuu, kun Eiffel tapaa naisen menneisyydestään (Emma Mackey), ja tuo kohtaaminen innoittaa häntä muuttamaan Pariisin siluetin ikuisiksi ajoiksi.

Ohjaaja Martin Bourboulon ja hänen tekijäjoukkonsa ovat luoneet valkokankaalle hyvin inhimillisen kuvauksen uskaliaasta yrittäjästä, joka omistautui työskentelemään yhdessä ja rinta rinnan työmiestensä kanssa heidän rakentaessaan 300-metristä Eiffelin tornia, joka on yhtä lumoava nyt kuin se oli valmistuessaan vuonna 1889.

with the support of the Creative Europe Programme – MEDIA

Martin Bourboulon

Caroline Bongrand (original screenplay)
Romain Duris, Emma Mackey
Genret: Drama

Eiffel elokuvan virallinen traileri! – Katso täältä

Liput tulee ostaa Bio Granilta.Bio Grani avaa teatterin ovet puoli tuntia ensimmäisen elokuvan aloitusta. Voitte varata lipun etukäteen sähköpostitse info@biograni.fi ja Bio Granin kotisivut.Bio Grani palvelee puhelimitse teatterin aukioloaikoina numerossa 09-505 3062 (pvm).Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 15 min ennen elokuvan alkua.Bio Grani
Teinikuja 4
02700 Kauniainen

Tapahtuman hinta

10€

Ikäraja

12

Tapahtuman verkkosivut