Takaisin ajankohtaisiin
25.4.2024 | Kaupunkirata

Urakassa vaadittavan työmaatien toteuttamiseksi Thurmaninpuiston läpi kulkeva jalankulun ja pyöräilyn reitti suljetaan maanantaina 29.4. alkaen. Korvaavat turvalliset jalankulun ja pyöräilyn reitit on merkitty alla olevaan karttaan sekä opasteina maastossa ja ne ovat voimassa toistaiseksi. Jalankulkijat ja pyöräilijät joudutaan ohjaamaan Ersintien kautta. Palokunnankujan ja Thurmaninpuiston välinen alikulkutunneli pysyy urakan aikana auki.

Viikolla 18 alueella käynnistyvät myös paalutukset, pontitustyöt sekä stabiloinnit Koivuhovin ja Kaunaisten välisellä rataosuudella kuvaan merkityllä alueella. Melua aiheuttavia töitä tehdään toukokuussa ja kesäkuussa, ma–pe klo 7–18, sekä rantaradan katkojen aikana toukokuussa ja kesällä. Katkojen aikana 5.5. ja 19.5. tehdään meluisia töitä radan eteläpuolella koko katkon ajan sunnuntaista noin klo 4 maanantaihin noin klo 4.

Töiden käynnistyttyä työmaaliikenne on alueella ajoittain vilkasta. Pyydämme kaikkia alueella liikkuvia noudattamaan erityistä varovaisuutta. Myös maastossa olevia ohjeistuksia ja opastuksia pyydetään seuraamaan mahdollisten muutosten varalta.