Yhteystiedot Valikko
Villa-Junghans

Villa Junghans


Villa Junghans on vanha huvila 1910-luvulta ja se on ollut kaupungin omistuksessa 1970-luvulta lähtien. Huvilaa on korjattu vuonna 1986, jolloin siihen myös rakennettiin lisärakennus.


Villa Junghans on Kauniaisten kaupungin omistama historiallinen huvilarakennus. Rakennus toimii etupäässä paikallisten yhdistysten talona ja kokoontumispaikkana. Villa Junghansin Vanha Puoli soveltuu pienimuotoisiin tilaisuuksiin. Lisärakennuksen eli Uuden puolen tiloihin mahtuu 150 henkilöä. Uudella puolella tiloissa on sali, aula ja keittiö. Salissa on sähköpiano.

Villa Junghansin uusi puoli on vuokrattavissa perjantaisin ja lauantaisin. Vanhan puolen kokoustiloja voi vuokrata arkisin ja viikonloppuisin silloin kun ne ovat vapaana muusta tiloissa tapahtuvasta säännöllisestä toiminnasta, kulttuuripalveluiden harkinnan mukaan. 


Vuokraus

Villa Junghansin uuden puolen salia sekä vanhan huvilapuolen tiloja vuokrataan juhla-, kokous- tai muuhun vastaavaan käyttöön. Tiloissa ei toimi vakituista pitopalvelua eikä vahtimestaria, joten järjestelyt tarjoiluineen ovat aina tilaisuuden järjestäjän vastuulla. Sama koskee tilojen siivousta tilaisuuksien jälkeen.


Lisätietoja ja varaukset: juha.rihto@kauniainen.fi 

Alustavat varaukset Villa Junghansin tiloihin ovat voimassa 60 päivää. Varaukset tulee vahvistaa sähköpostitse osoitteeseen: juha.rihto@kauniainen.fi

VILLA JUNGHANS_vuokrasopimus (pdf) (232.2 KB)

Sivistystoimen vuokraperiaatteet (pdf) (103.7 KB)

Villa Junghans pelastussuunnitelma 2017 (pdf) (1.9 MB)