Yhteystiedot Valikko

Villa Frosterus


KAUNIAISTEN KAUPUNGIN VIRKISTYSALUE SOUKANNIEMESSÄ                                                  

Villa Frosterus
Kauniaisten kaupunki omistaa Soukanniemellä sijaitsevan Villa Frosteruksen alueen. Alue on tarkoitettu virkistys- ja ulkoilualueeksi kauniaislaisille. Virkistysalue tarjoaa mahdollisuuksia ulkoiluun, rantaelämään ja saaristoelämyksiin.

Arkkitehti Sigurd Frosterus  (1876-1956) rakennutti kesäpaikakseen Villa Frosteruksen 1913 josta tuli arkkitehtiperheen viihtyisä kesänviettopaikka. Sigurd Frosteruksen käsialaa on myös 1916 rakennettu Stockmannin tavaratalo sekä presidentin virka-asunto; sittemmin Urho Kekkosen museona tunnettu huvila Helsingin Tamminiemessä.

Nykyään voit tuntea menneiden aikojen tunnelman Villa Frosteruksen viihtyisässä miljöössä joka tarjoaa kauniin ympäristön, jossa viettää idearikas kokouspäivä tai ikimuistoiset juhlat; häät, valmistujaiset, syntymäpäivät, kaikki elämäsi juhlat, joita on mukava viettää arvokkaassa ja perinteisessä miljöössä. Huvilan koko on 250 m2  Tilat on kalustettu niin, että ne tarjoavat oleskelu- ja ruokailumahdollisuuden noin 40 henkilölle.

Tervetuloa viihtymään!

Alueen käyttö

Kauniaislaiset voivat vapaasti käyttää aluetta, jonka palvelutarjontaan sisältyvät huvilarakennus, käymälätilat, grillikatos, pallokenttä, uimaranta uimakoppeineen, laiturit ja mahdollisuus kalastukseen.
Virkistysalueella ja rakennuksissa on noudatettava liikuntalautakunnan vahvistamia järjestyssääntöjä .

Villa Frosteruksen käyttö

Alueen rakennuksista Villa Frosterus on yhdistysten sekä yksityishenkilöiden vuokrattavissa erilaisia tilaisuuksia varten. Huvilan koko on 250 m2 ja sen perusvarustuksena on sähkö, vesi ja viemäri. Tilat on kalustettu niin, että ne tarjoavat oleskelu- ja ruokailumahdollisuuden 20-30 henkilölle.

 
Villa Frosteruksen sauna

Saunan käyttö

Sauna sijaitsee aivan meren rannassa ja soveltuu hyvin n. 20 hengen ryhmälle.

Kohtele luontoa varoen!

Tervetuloa Villa Frosterukseen!