Virkistysalue Soukanniemessä

Kauniaisten kaupunki omistaa Soukanniemellä sijaitsevan Villa Frosteruksen alueen. Alue on tarkoitettu virkistys- ja ulkoilualueeksi kauniaislaisille. Virkistysalue tarjoaa mahdollisuuksia ulkoiluun, rantaelämään ja saaristoelämyksiin.

Arkkitehti Sigurd Frosterus (1876-1956) rakennutti kesäpaikakseen Villa Frosteruksen 1913 josta tuli arkkitehtiperheen viihtyisä kesänviettopaikka. Sigurd Frosteruksen käsialaa on myös 1916 rakennettu Stockmannin tavaratalo sekä presidentin virka-asunto; sittemmin Urho Kekkosen museona tunnettu huvila Helsingin Tamminiemessä.

Nykyään voit tuntea menneiden aikojen tunnelman Villa Frosteruksen viihtyisässä miljöössä joka tarjoaa kauniin ympäristön, jossa viettää idearikas kokouspäivä tai ikimuistoiset juhlat; häät, valmistujaiset, syntymäpäivät, kaikki elämäsi juhlat, joita on mukava viettää arvokkaassa ja perinteisessä miljöössä.

Alueen käyttö

Kauniaislaiset voivat vapaasti käyttää aluetta, jonka palvelutarjontaan sisältyvät, käymälätilat, grillikatos, pallokenttä, uimaranta uimakoppeineen, laiturit ja mahdollisuus kalastukseen.
Alueella olevan huvilan ja rantasaunan käyttöön tulee erikseen tehdä varaus.
Virkistysalueella ja rakennuksissa on noudatettava liikuntalautakunnan vahvistamia.

Huvilan käyttö

Alueen rakennuksista Villa Frosterus on yhdistysten sekä yksityishenkilöiden vuokrattavissa erilaisia tilaisuuksia varten. Huvilan koko on 250 m2 ja sen perusvarustuksena on sähkö, vesi ja viemäri. Tilat on kalustettu niin, että ne tarjoavat oleskelu- ja ruokailumahdollisuuden noin 40 henkilölle.

Saunan käyttö

Sauna sijaitsee aivan meren rannassa ja soveltuu hyvin noin 20 hengen ryhmälle. Sauna on sähkölämmitteinen.

Kohtelethan luontoa varoen!

Yhteystiedot:
Frosteruksentie 3
02360 Espoo

Villa Frosteruksen huvilan sekä saunarakennuksen avaimien nouto tulee sopia Elina Pynnösen kanssa.

Huvilavuokra
kauniaislaiset400€/vrk
4-6h80€/h
ulkopaikkakuntalaiset600€/vrk
4-6h100€/h
Rantasauna
kauniaislaiset 1-6h150€
yli 6h360€
ulkopaikkakuntalaiset 1-6h250€
yli 6h360€

Ota yhteyttä

Elina Pynnönen

Toimistosihteeri
Organisaatio
Nuoriso ja liikunta – Nuorisotoimisto