Teinikuja 4
02700 Kauniainen

Yksityisyrittäjävoimin johdettu Bio Grani on toiminut Kauniaisten keskustassa jo yli 35 vuotta!

Teatterimme elokuvatarjonta on laadukasta ja esitämme kaikki merkittävimmät ensi-illat. Hyvä elokuva on parhaimmillaan mieleenpainuva kokemus. Tätä kokemusta vahvistavat Bio Granin esittämiseen käytettävä laadukas ja nykyaikainen kuva- ja äänitekniikka sekä ammattitaitoinen henkilökunta. Elokuvat esitetään poikkeuksetta alkuperäisessä kuvakoossa.

Teatteriin on helppo saapua junalla tai bussilla. Teatterin piha- ja kadunvarsipysäköinti on ilmaista.

Art House

Art House – elokuvaillat on yhteistyö Bio Granin ja Kauniaisten kulttuuripalveluiden kanssa. Kauniaisten kulttuuripalvelut valitsevat joka kuukausi uuden elokuvan joka ei muuten näytettäisi Bio Granissa. Art House-elokuvaillat ovat kerran kuukaudessa, ja maksavat kävijöille 10€. Art House- elokuvat ovat keino Kauniaisten kaupungille tarjoamaan uusia elokuvia halvemmalla hinnalla Kauniaisten kaupunkilaisille. Kaikki ovat tervetulleita, muistathan aina tarkistaa jos elokuvassa on ikäraja. Elokuvat löytyvät kaupungin tapahtumakalenterista sekä Bio Granin verkkosivulta.

Yhteistiedot

Bio Grani avaa teatterin ovet puoli tuntia ensimmäisen elokuvan aloitusta. Voitte varata lipun etukäteen sähköpostitse info@biograni.fi. Bio Grani palvelee puhelimitse teatterin aukioloaikoina numerossa 09-505 3062 (pvm). Varatut liput tulee lunastaa viimeistään 15 min ennen elokuvan alkua.