Vuoden 2024 Europarlamenttivaalien ulkomainonta Kauniaisten kaupungissa

Vaalin ulkomainontapaikat ovat seuraavat:

  1. Kaupungintalon nurmikko Kauniaistentien jalkakäytävän vieressä.
  2. Helsingintie (kirkon kohdalla). Huom! Tietyön takia ei käytössä.
  3. Palokunnantalon ohitse Mäntymäen koululle johtava kävelytie.
  4. Kasavuorentie (koulua vastapäätä).

Paikat ilmenevät tarkemmin alla olevasta kartasta:

Ulkomainonnan saa aloittaa viikkoa ennen ennakkoäänestyksen alkamista, eli keskiviikkona 22.5.2024. Kaupunki pystyttää vaalimainostelineet paikoilleen. Julisteiden taustalevyt tulee itse noutaa edellisestä viikosta alkaen kaupungin rakennuskonttorilta, osoite Oppilaskodintie 3, 02700 Kauniainen, rakennuskonttorin aukioloaikoina. Taustalevyt ovat samassa paikassa kuin aiemmissa vaaleissa (varaston puolella), mutta noudosta voi myös sopia kiinteistönhoitaja Marko Koskisen (p. 040 612 7506) kanssa (arkisin ma–to klo 7–15.30 ja pe klo 7–13.30).

Huomioikaa, että taustalevyä on käytettävä, koska telineissä oleviin mustiin tukilevyihin ei saa suoraan liimata julisteita. Mainoksen voi pystyttää vain yhdelle puolelle. Taustalevyn koko (= julisteen enimmäiskoko): korkeus 120 cm ja leveys 80 cm. Taustalevyn paksuus on 10 mm.

Mainoksille varataan mainostilaa yksi ruutu/ryhmä. Eli yhteensä 3 taustalevyä/ryhmä.

Mainokset pitää asentaa itse. Tarkemmat ohjeet mainoksen asentamisesta voi pyytää taustalevyn noudon yhteydessä. Mainokset sijoitetaan samaan järjestykseen kuin ehdokasluettelossa (eli numerojärjestykseen) vasemmalta oikealle (katso ohje alla). Vaalimainoksen sijoittaja huolehtii, että vaalimainokset ovat oikeassa kohdassa ja pysyvät telineissä sekä korjaa mahdolliset puutteet.

Mainosten poistaminen:

  • Mainokset tulee poistaa viimeistään maanantaina 10.6.2024.
  • Mikäli mainoksia ei ole määräajassa poistettu, ne hävitetään kaupungin toimesta.
  • Mahdolliset lisätiedot ilmoitetaan täällä EU-vaalien ulkomainontaa koskevalla sivulla.

HUOM! Vaalimainosten asettaminen muualle:

Asettamiseen tarvitaan aina maanomistajan lupa. Kaupungin omistamille/hallinnoimille alueille (eli esim. kadunvarsiin, torille, puistoihin ja virkistysalueille) ei saa laittaa vaalimainoksia, katso kartat alla.

Väärälle paikalle laitetut vaalimainokset kerätään kaupungin toimesta pois. Ne saa pyydättäessä kaupungin rakennuskonttorista, yhteyshenkilönä kaupungin kunnossapitomestari, puh. 050 548 0391.

Kauniaistentie:

Turuntie:


Yhteystiedot

Lena Filipsson-Korento
keskusvaalilautakunnan sihteeri
puh. 050 3540121
lena.filipsson-korento@kauniainen.fi