Uudessa maassa on tärkeää päästä tutustumaan muihin ihmisiin.

MLL:n Ystävä maahanmuuttajaäideille -toiminta

Ystävätoiminnan kautta maahanmuuttajaäidit voivat saada itselleen hyvin suomea puhuvan naisen ystäväksi. Toiminnassa tarkoituksena on viettää aikaa yhdessä, keskustella asioista suomen kielellä ja tutustua toisen kulttuuriin. Tarkoituksena on tehdä arkisia asioita yhdessä: käydä kaupassa, kävelyllä tai puistossa. Myös lapset voivat olla toiminnassa mukana.

Suomenkielisen seurakunnan Monikulttuuriset perheet -ryhmä

Ryhmä on tarkoitettu monikulttuuri- tai maahanmuuttajaperheille. Ryhmässä puhutaan suomea. Riittää, että osaa kieltä vähän ja ryhmän aikana voi oppia lisää suomea. Tapaamisissa keskustellaan eri teemoista, esimerkiksi maahanmuuton taustoista ja alkuvaikeuksista, osallistujien omasta kulttuurista, tulevaisuuden toiveista ja suunnitelmista, monikulttuurisesta parisuhteesta ja lasten kasvatuksesta sekä suomen kulttuurista ja uskonnon merkitysestä perheessä.

Kansainvälinen olohuone

Kaikille avoin kansainvälinen olohuone kokoontuu joka keskiviikko klo 16–18 Villa Bredassa. Tervetuloa mukaan juttelemaan, pelaamaan ja viettämään mukavia hetkiä. Villa Bredan osoite on Bredantie 16. Lisätietoja numerosta +358 40 0237741 / Granin Lähiapu.

Please come and join our internatioal Community Livingroom. We meet every Wensday at 4 to 6pm. Address is Bredantie 16. Additional information +358 40 0237741 / Granin Lähiapu.

Online-keskusteluryhmä miehille

Vieraasta Veljeksi -keskusteluryhmässä keskustellaan suomeksi ajankohtaisista ja osallistujia kiinnostavista aiheista. Toiminnan tarkoituksena mahdollistaa kohtaamisia ja ylläpitää ja parantaa maahanmuuttajien suomen kielen taitoa. Mukaan toivotaan sekä maahanmuuttajia että suomalaisia vapaaehtoisia.

Kotoutumista tukevaa toimintaa Espoossa

Espoossa on paljon erilaisia keskustelu- ja harrasteryhmiä maahanmuuttajilla.