Yllä olevassa osoitteessa voit ilmoittautua ja täältä löytyvät myös ajantasaiset kurssikohtaiset tiedot. Voit esimerkiksi tarkistaa kurssin kokoontumiskerrat täältä.

Ilmoittautuminen puhelimitse 050 411 6404, toimiston aukioloaikoina ma-pe klo 9-15

  • Sähköpostitse tai puhelinvastaajaan jätetyllä viestillä EI voi ilmoittautua!
  • Kirjoita ilmoittautumisnumerosi muistiin, jotta voit tarkistaa ilmoittautumistietosi.
  • Kursseille ilmoittautumiset ovat sitovia ja edellyttävät kurssimaksun maksamista. 
  • Kurssimaksut voidaan maksaa verkkoilmoittautumisen yhteydessä, eLaskulla tai laskutetaan kurssien alettua kotiin lähetettävällä laskulla.

Syksy

Kansalaisopiston syksyn 2023 kurssiohjelma on julkaistu netissä.

Varsinaista painettua kurssi-ohjelma ei julkaista lainkaan. Elokuun alussa ilmestyy kulttuuri- ja vapaa-aikatoimen ja kansalaisopiston yhteisesite. Tässä esitteessä tulee olemaan perustietoa opistosta sekä lyhyesti tulevan kauden uudet kurssit.

Ilmoittautuminen syksyn 2023 kursseille alkoi 29.5. ja ilmoittautua voi jatkuvasti. Netissä voi ilmoittautua milloin vain ja puhelimitse 050-411 6404 toimiston aukioloaikoina.

Jos kurssi jolle haluaisit osallistua on jo täynnä, kannattaa kuitenkin ilmoittautua jonoon. Peruutuksia tulee jatkuvasti ja vapautuneita paikkoja tarjotaan jonossa oleville jonojärjestyksen mukaisesti. Jonoon kannattaa ilmoittautua myös, koska silloin nähdään mille kursseille on runsaasti enemmän kysyntää kuin tarjontaa. Kansalaisopisto järjestää mahdollisuuksien mukaan uusia rinnakkaiskursseja kaikkein suosituimmille kursseille.