Takaisin tapahtumiin

Lauluja rikosrekisteristä – ja kevyt kosketus oikeuspsykologiaan

4.5.2024 klo 18.00 21.00

Lauluja rikosrekisteristä – ja kevyt kosketus oikeuspsykologiaan

Laulaja, oikeuspsykologi ja tietokirjailija Julia Korkman esiintyy Uudessa Paviljongissa suositun konserttisarjansa Lauluja rikosrekisteristä parissa. Yhdessä upeiden muusikoiden
Aki Hauru, Joakim Berghäll, Teemu Mattsson ja Robi de Godzinsky kanssa konsertissa avataan mm sitä, miksi ihmiset tekevät rikoksia, miten rikollisuutta voidaan ymmärtää tutkimuksen ja tilastojen valossa sekä miltä oikeusmurhat voivat näyttää. Kappaleissa sekä puheenvuoroissa kohdataan niin vääriä tunnustuksia kuin seksuaalirikollisen sisäistä ajatusmaailmaa ja nähdään, miten vääristyneitä ajatuksia läheisväkivalta voi saada aikaan. Musiikki koostuu tunnetuista kappaleista eri genreistä aina kansalauluista jazziin ja kabareen, tummanpuhuvaan sävyyn sovitettuina. Sovitukset ovat Aki Haurun käsialaa ja tehtyjä varta vasten tätä konserttisarjaa varten.

Tapahtuma on osaa Kauniaisten kulttuuripalveluiden avointa hakua yhteistyötapahtumaan Uudessa Paviljongissa keväällä 2024. 

Esiintyjät
Julia Korkman – Laulu, puheet
Aki Hauru – Kitara, sovitukset
Robi de Godzinsky – Piano, kontrabasso, sousafoni
Teemu Mattsson – Trumpetti, piano
Joakim Berghäll – Baritonisaksofoni, rummut

Julia Korkman on työelämäprofessori juridiikan oppiaineessa Åbo Akademilla, erikoissuunnittelija Euroopan kriminaalipolitiikan instituutissa HEUNIssa oikeuspsykologian tutkija ja dosentti sekä suosittu puhuja. Vuonna 2022 hän julkaisi palkintoja niittäneen tietokirjan Muistin varassa – Oikeusprosessi ja totuus. Hän julkaisi ensialbuminsa Kvar i mig – Yhä minussa yhdessä Claes Anderssonin kanssa vuonna 2019 ja on sen jälkeen esiintynyt aktiivisesti laulajana. Tuleva levy “Lauluja rikosrekisteristä” on hänen kolmas oma albumi solistina.

Robi de Godzinsky on pianisti, basisti ja sousafonisti sekä yksi Suomen tunnetuimmista ääniteknikoista. Kitaristi Aki Hauru soittaa mm. Django Collective Helsinki-yhtyeessä. Teemu Mattsson on yksi maan johtavista jazztrumpetisteista ja soittaa mm UMO Helsinki Jazz -orkesterissa. Joakim Berghäll on muusikko ja säveltäjä, jonka pääsoitin on saksofoni mutta joka hallitsee myös sellon, lyömäsoittimet, basson ja kitaran. 

Linkit
Osta liput.
Seuraa tapahtumaa Facebookissa.
Facebook: Julia Korkman – Lauluja Rikosrekisteristä
Instagram: @laulujarikosrekisterista
juliakorkmanmusic verkkosivut

Mitä: Lauluja rikosrekisteristä – ja kevyt kosketus oikeuspsykologiaan
Milloin: Lauantaina 4.5.2024. klo 18.00.-21.00., ovet klo 17.30.
Missä: Uusi Paviljonki, Läntinen koulupolku 3, 02700 Kauniainen.
Maksaa: 30€ – normaali
25€ – opiskelija/varusmies/eläkeläinen
20€ – 15-18-vuotiaat
Osta lippu tästä! Ilmainen sisäänpääsy Kaikukortilla.

Konsertti tuotetaan yhteistyössä Kauniaisten kaupungin ja M. Agencyn kanssa. Tapahtumaa tukee Koneen säätiö.

Lipun varaaminen Kaikukortilla, Varaa lippusi lähettämällä sähköpostia: margit.ojaniemi@gmail.com

Saavutettavuus
Parkkipaikkoja Uuden Paviljongin läheisyydessä on rajoitetusti, tämän takia suosittelemme että saavutte Uuteen Paviljonkiin julkisilla kulkuvälineillä. Jos kuitenkin tulette autolla, toivomme että jätätte auton rautatieaseman parkkipaikalle. Liikuntarajoitteisille on varattu parkkipaikat Uuden Paviljongin ulkopuolelta. Saattoliikenne Uuden Paviljongin ovelle on sallittu.

Uuteen Paviljonkiin on esteetön pääsy. Uuden Paviljongin salin ensimmäiselle ja viimeiselle riveille on esteetön pääsy. Ensimmäiselle riville pääsee lavan kautta, jonne rakennuksessa oleva hissi vie. Saavutettavat WC:t löytyvät pohjakerroksesta.

Tapahtuman hinta

20€ / 25€ / 30€

Ikäraja

15

Tapahtuman verkkosivut

Lisätietoja antaa

Gisela Montonen

Kulttuuri- ja viestintäsuunnittelija
Organisaatio
Sivistystoimi