Takaisin tapahtumiin

Kuuletko äitini mua

5.5.2024 klo 14.00 15.15

Kuuletko äitini mua
Koskaan kiittänyt oonko sua
Yhdeksän kuuta mua kohdussa kannoit
Suojelit ja elämän annoit

— Kuuletko äitini mua – Viitasen Piia

Kuka tahansa oletkin, voit pysähtyä hetkeksi tämän meitä jokaista koskettavan aiheen äärelle. Anna musiikin ja tekstien viedä sinut juuri sinne minne sen täytyy: muistojen ja erilaisten tunteiden luokse.

GREX MUSICUS
Tunne, jonka kuulet. Vuonna 1991 perustettu helsinkiläinen Grex Musicus -kuoro kertoo musiikilla tarinaa ja välittää tunnetta, joka ei jää vain laulajien ja johtajan välille. Musiikin maisteri ja musiikkipedagogi Kirsi Tunkkari aloitti Grexin taiteellisena johtajana tammikuussa 2023. Onnistunut yhteistyö huomioitiin jo kesäkuussa 2023, kun Grex sai Tampereen Sävelen kuorokatsemuksessa kolme kultaleimaa ja Kirsi palkittiin johtajapalkinnolla.

Tapahtuma on osaa Kauniaisten kulttuuripalveluiden avointa hakua yhteistyötapahtumaan Uudessa Paviljongissa keväällä 2024. 

Lue lisää kuorosta tästä.
Seuraa tapahtumaa Facebookissa.

Mitä: Grex Musicus -kuoro esittää konsertin Kuuletko äitini mua
Milloin: Sunnuntaina 5.5.2024. klo 14.00.–15.15, ja toinen konsertti klo 17.00.–18.15. Kesto n. 1 h 15 min.
Missä: Uusi Paviljonki, Läntinen koulupolku 3, 02700 Kauniainen.
Maksaa: Lippuja on saatavilla ennakkoon täältä.
25 € – peruslippu
15€ – alennusryhmät, opiskelijat, eläkeläiset, varusmies- tai siviilipalvelusta suorittavat, työttömät, oman paikan tarvitsevat alle 18-vuotiaat lapset
45€ – kannatuslippu

Kaikukortti: varaa lippunsi etukäteen lähettämällä viestiä osoitteeseen hallitus@grexmusicus.fi.

Saavutettavuus
Parkkipaikkoja Uuden Paviljongin läheisyydessä on rajoitetusti, tämän takia suosittelemme että saavutte Uuteen Paviljonkiin julkisilla kulkuvälineillä. Jos kuitenkin tulette autolla, toivomme että jätätte auton rautatieaseman parkkipaikalle. Liikuntarajoitteisille on varattu parkkipaikat Uuden Paviljongin ulkopuolelta. Saattoliikenne Uuden Paviljongin ovelle on sallittu.

Uuteen Paviljonkiin on esteetön pääsy. Uuden Paviljongin salin ensimmäiselle ja viimeiselle riveille on esteetön pääsy. Ensimmäiselle riville pääsee lavan kautta, jonne rakennuksessa oleva hissi vie. Saavutettavat WC:t löytyvät pohjakerroksesta.

Tapahtuman hinta

Peruslippu 25€ / Alennusryhmät 15€ / Kannatuslippu 45€ / Kaikukortti 0€

Ikäraja

Ikärajaton tapahtuma

Tapahtuman verkkosivut

Lisätietoja antaa

Gisela Montonen

Kulttuuri- ja viestintäsuunnittelija
Organisaatio
Sivistystoimi