Takaisin tapahtumiin

Jazztasting – UMO Helsinki Jazz Orchestra feat. Emma Salokoski

3.5.2022 klo 13.00 14.00

Jazztasting – UMO Helsinki Jazz Orchestra feat. Emma Salokoski

UMO Helsinki Jazz Orchestran Jazztastingissä makustellaan sinisiä säveliä, ällömakeaa groovea ja karvaita klassikoita! Jazzpoliisiin et näissä pippaloissa törmää, joten kaikki voivat maistella jatsia omalla tavalla, enemmän tai vähemmän asiantuntevasti.

100-prosenttisesti musiikillinen tasting aloitetaan kevyistä sävyistä siirtyen tahdikkaasti kohti voimakkaampia makuja. Höristä korvia näytteiden välissä aistien neutralisoimiseksi ja nauti jatsia vain kohtuudella.
Orkesteria tastingissä luotsaa kapellimestari Mikko Hassinen ja juontajana toimii Emma Salokoski, joka luonnollisesti tulee säväyttämään myös laululahjallaan!
Tasting-menun kantavana teemana on big band -musiikin sovitukselliset keinot, jota lähestytään mm. Duke Ellingtonin, Count Basien ja Thad Jonesin biisien kautta. Tastingissä tulevat tutuiksi musiikin moninaiset termit ja käsitteet kuten improvisointi, teemat ja dynamiikka.
Konserttiin voi orientoitua tutustumalla UMO Helsingin ”Jazzin käyttöoppaaseen” ja lukemalla sieltä mm. UMOn sähköisen sarjakuvan. Käyttöoppaan videot ja tehtävät johdattavat hauskalla tavalla UMO Helsinki Jazz Orchestran, jazzin ja big band -musiikin maailmaan. Konsertin jälkeen voit testata oppimistasi UMO Helsingin kiperässä Kahoot-visassa.

Konsertti juonnetaan ruotsiksi ja suomeksi.

Konsertti on osa Grani50 ohjelmaa.

Mitä: Jazztasting konsertti
Milloin: 3.5 klo 13.00
Missä: Uusi Paviljonki, Läntinen koulupolku 3,
02700 Kauniainen
Kenelle: Kaikille avoin
Maksaa: Vapaa pääsy

Tapahtuman hinta

Vapaa pääsy

Ikäraja

Ikärajaton tapahtuma

Tapahtuman verkkosivut