Ota yhteys terveysasemalle

Terveysaseman puhelinpalvelussa on tällä hetkellä ruuhkaa. Saat vastauksen nopeimmin ottamalla yhteyden Maisa.fi-palvelun kautta. Pahoittelemme tilannetta!

Kun sinulla on hoitovastaava

  • Ole hoitovastaavaasi yhteydessä ensisijaisesti Maisa.fi -palvelun kautta. Kysymyksesi ohjautuu hänelle, kun valitset viestin saajaksi: terveysaseman episoditiimi. Tavoitteemme on vastata sinulle tunnin sisällä virka-aikana.
  • Jos soitat hoitovastaavallesi, soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian saman päivän aikana. Tavoittelemme sinua kaksi kertaa.

Jos sinulle ei vielä ole hoitovastaavaa

Kun sinulla on seuraavan kerran terveyteesi liittyvää asiaa, ole yhteydessä terveysaseman tiimiin. Tiimin ammattilainen ottaa asiasi hoitaakseen ja sinulle nimetään hoitovastaava.

  • Ota yhteys Maisa-palvelun kautta. Tavoitteemme on vastata viestiisi tunnin sisällä virka-aikana.
  • Voit myös soittaa puh. 098 789 1300 (ma-pe klo 8.00-16.00, takaisinsoitto). Tavoitteemme on soittaa sinulla takaisin saman päivän aikana. Tavoittelemme sinua kaksi kertaa.

Hätätilanteissa (oireina rintakipu, halvausoireet, tajunnan heikkeneminen tai voimakas verenvuoto) ota aina yhteys suoraan hätäkeskukseen 112.

Yhteystiedot

Terveysasema

Asematie 19, 02700 Kauniainen, ma-pe klo. 8.00–16.00, fax 09 505 6363​

Pia Höglund

Johtava ylilääkäri
Organisaatio
Sosiaali- ja terveystoimi Terveyspalvelut

Elina Krook

Osastonhoitaja
Organisaatio
Henkilöstö- ja palkkahallinto

Kauniaisten koronaneuvonta

Varaa aika koronatestiin www.koronabotti.hus.fi. Puhelimitse ma-pe klo 8.00-16.00 (takaisinsoitto)

Huom! Koronaan liittyvät kysymykset, kuten koronarokotteisiin, rokotusaikoihin, ajan siirtoihin liittyvät kysymykset, koronatodistuksiin ja liittyvät asiat hoidetaan kauniaisten koronaneuvontapuhelimen kautta.

Tervesyaseman kyltti kiinteistön sisäänkäynnin lähelläedessä