Ota yhteys hoitovastaavaasi

  1. Ota suoraan yhteys hoitovastaavaasi Maisa.fi-palvelun kautta. Valitse viestin saajaksi: Kauniaisten terveysasema.
  2. Jos soitat hoitovastaavallesi, soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.
  3. Pyydä reseptin uusimista:

Jos sinulla ei vielä ole hoitovastaavaa

Kun sinulla on seuraavan kerran terveyteesi liittyvää asiaa, nimeämme sinulle hoitovastaavan.

  1. Ota yhteys Maisa.fi-palvelun kautta. Valitse viestin saajaksi: Kauniaisten terveysasema. Jos käytät Maisa-palvelua ensimmäistä kertaa ja palvelu ilmoittaa, että ”ei vastaanottajia käytettävissä”, olethan terveysasemalle yhteydessä puhelimitse, niin aktivoimme palvelun käyttöösi. Tämän jälkeen voit olla meihin jatkossa viestiyhteydessä sujuvasti Maisan kautta, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Pyrimme ottamaan Maisan kautta tulleet kontaktit käsittelyyn jo tunnin sisällä. Lähtökohtaisesti emme ota Maisan kautta vastaan soittopyyntöjä.
  2. Voit myös soittaa puh. 098 789 1300 (ma-pe klo 8-16, takaisinsoitto).
  3. Pyydä reseptin uusimista:

Tavoitteemme on vastata sinulle Maisa.fi-viesteihin tunnin sisällä virka-aikana. Pyrimme soittamaan sinulle takaisin saman päivän aikana (virka-aikana).

Hätätilanteissa (oireina rintakipu, halvausoireet, tajunnan heikkeneminen tai voimakas verenvuoto) ota aina yhteys suoraan hätäkeskukseen 112.

Yhteystiedot

Kauniaisten koronaneuvonta

Neuvonta (ajanvaraus koronatestiin myös verkossa). Puhelimitse ma-pe klo 8.00-16.00 (takaisinsoitto)

Terveysasema

Asematie 19, 02700 Kauniainen, ma-pe klo. 8.00–16.00, fax 09 505 6363​

Päivystysapu 24/7

Kiireellistä terveysneuvontaa, hoito-ohjeita ja tietoa terveyspalveluista. Maksuton numero.

Huom! Koronaan liittyvät kysymykset, kuten koronarokotteisiin, rokotusaikoihin, ajan siirtoihin liittyvät kysymykset, koronatodistuksiin ja liittyvät asiat hoidetaan Kauniaisten koronaneuvontapuhelimen kautta.

Soita päivystysapuun 116117 silloin, kun et pärjää koronavirustaudin oireiden kanssa kotona. Päivystysavussa teemme oirekuvaasi ja vointiisi perustuvan hoidon tarpeen arvion ja ohjaamme sinut tarkoituksen mukaiseen hoitopaikkaan oikea-aikaisesti.

Päivystysapu ei palvele seuraavissa koronaan liittyvissä asioissa: ajanvaraukset koronatestiin, koronavirustestitulosten tiedustelut, sairauslomatodistukset tai karanteenipäätökset, rokoteajanvaraukset ja koronapassiin liittyvät tiedustelut.  

Tervesyaseman kyltti kiinteistön sisäänkäynnin lähelläedessä
Asematie 19