MLL perhe kahvilla

Avoin perhetoiminta on tarkoitettu lapsiperheiden kohtaamispaikaksi, jossa vanhemmilla on mahdollisuus viettää aikaa oman lapsensa kanssa muiden samassa tilanteessa olevien aikuisten seurassa.

Lapset ja aikuiset voivat tavata toisiaan vapaan yhdessäolon tai ohjatun toiminnan merkeissä. Vanhemmat voivat vaikuttaa toiminnan sisältöön ja osallistua suunnitteluun ohjaajan kanssa. Lapset osallistuvat toimintaan vanhempansa, isovanhempansa, hoitajansa tai muun aikuisen seurassa.

Toiminta on asiakkaille ilmaista, eikä se vaikuta kotihoidontuen suuruuteen. Siihen voivat osallistua kaikki ilman ennakkoilmoittautumista. Lapset ovat vakuutettuja, mutta aina mukana tulleen aikuisen vastuulla.

Asiakkailla on mahdollisuus  keskustella luottamuksellisesti lapsen hoitoon, kehitykseen, kasvatukseen tai perhetilanteeseen liittyvistä asioista

Avoin Perhetoiminta sijaitsee Puistokujan päiväkodissa, osoitteessa Thurmanin puistotie 1.
Parkkipaikat ovat Thurmanin puistotien ja Junghansin kujan risteyksessä.

Käy tykkäämässä Facebook-sivustostamme, jossa päivitämme Avoimen tapahtumatiedot! / Kauniaisten avoin perhetoiminta  

Ajankohtaista

Toistaiseksi sisätoimintaan voi osallistua ainoastaan ilmoittautumalla ennakkoon.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut


Ryhmien toimintapäivät ovat tiistai, keskiviikko ja torstai klo 9-11 sekä klo 13-15.
Piha-alue on vapaasti käytettävissä ja ulkoleikkivälineet saa henkilökunnalta Avoimen aukioloaikoina.

Pyydämme lasten huoltajia huomioimaan seuraavat asiat:

  • Avoimeen perhetoimintaan osallistutaan vain terveenä. Jos lapsella tai mukana olevalla aikuisella on lieviäkin flunssan oireita tai vatsaoireita, hän ei saa osallistua avoimeen perhetoimintaan. Koronatestauksen tarvetta voi tiedustella kaupungin koronaneuvonnasta.
  • Jokaisena toimintapäivänä henkilöstö kerää kaikkien paikallaolijoiden läsnäolotiedot mahdollisen tartunnanjäljityksen helpottamiseksi. Henkilöstö ei kättele.
  • Pyydämme teitä huolehtimaan omasta ja lasten käsien pesusta lapsen tullessanne avoimeen perhetoimintaan ja saapuessanne kotiin.
  • Pyydämme perheitä olemaan osallistumatta avoimeen perhetoimintaan, jos jollain perheenjäsenellä on flunssan oireita tai vatsaoireita.
  • Pyydämme perheitä ilmoittamaan välittömästi avoimen perhetoiminnan henkilöstölle, jos perheessänne tai lähipiirissänne on todettu koronavirustartunta.
  • Matkalta palatessanne pyydämme huomioimaan voimassaolevat ohjeet omaehtoisesta karanteenista.